De beste inspiratie voor badkamer tegels

De badkamer is een plek van rust en ontspanning in huis. Met een fijne badkamer en mooie badkamer tegels is het optimaal genieten van die fijne rustmomenten thuis.

Badkamer tegels

Tegels voor de badkamer zijn er in zoveel verschillende soorten, maten en kleuren dat je bijna kunt zeggen dat ook jouw perfecte tegel bestaat. Mat, glanzend, groot, klein, met of zonder reliëf, het is allemaal verkrijgbaar. Creëer jouw persoonlijke spa met de tegels die passen bij jouw idee van de perfecte badkamer.

vtwonen tegelcollectie

Ook vtwonen blijft niet achter en heeft een eigen vtwonen-tegelcollectie. De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin, houtprint of met een kleine afdruk van een huisje, hart of cirkel. De tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, dus óók voor de badkamer.

Hout in de badkamer

Het klinkt misschien een beetje spannend, maar het kan absoluut: hout in de badkamer. Door het toevoegen van hout krijgt de badkamer een rustige en natuurlijke uitstraling. Veelal maakt een beetje hout het net wat warmer en is het contrast tussen het warme hout en de strakke tegels juist erg mooi! Toch liever tegels? Er bestaan ook tegels die bijna diet te onderscheiden zijn van een houten vloer.

Badkamer inspiratie

De badkamer tegels op de foto zijn de Winkelmans tegels in de kleur Pale (via intercodam). De kranen zijn gekocht bij Dombracht en de wastafel bij Duravit. Een timmervrouw heeft de eikenhouten lade onder de wastafel gemaakt. Het houten krukje is van De Weldaad (www.weldaad.com), de afvalemmer van Authentics en de spiegel is van DR Wonen.

Op zoek naar een betrouwbare vakman voor het plaatsen van een badkamer?

Omschrijf hieronder je klus en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van door Kluswebsite.nl geselecteerde bedrijven.

Vul in wat er met je badkamer moet gebeuren:

 Bron: vtwonen oktober 2010 | Fotografie Dennis Brandsma | Styling Fietje Bruijn
nog meer: wooninspiratie