Begin de dag goed op een vrolijk gekleurde badmat

Muren Novacolor Nederland, kunst van Günter Tuzina, eigen werk van Nora en Martha Scheeren, bad X²O, badmat Ikea, bamboe kruk Ekobo, kurken vloer Decork. Beeld

Waarschijnlijk wandel jij ’s ochtends ook eerst richting de badkamer als de wekker is gegaan. Van groot belang dus dat die plek er wel een beetje opgewekt uitziet. En dat je met je voeten op een ultrazachte mat landt. Welk item is cosy en vrolijk tegelijk? Een gekleurde badmat! Wij zochten er een paar voor je uit.

Lees verder onder de advertentie

Lekker over de top

De badkamer hoeft echt niet altijd een oase van rust te zijn, hoewel dat natuurlijk ook zo zijn charme heeft. Hier en daar een flinke spat kleur kan een simpele badkamer omtoveren tot een stijlvolle ruimte, die daarnaast ook een stevige persoonlijkheid heeft. Omdat een badmat niet erg groot is en meestal ook niet al te duur, is het een perfect item om eens flink mee uit te pakken.

Kies een kleur die je normaal misschien juist niet zo snel zou kiezen. Altijd al getwijfeld over een roze bank? Neem een knalroze badmat en probeer uit of je er snel op uitgekeken raakt. Een win-win noemen we dat!

Prints, prints, prints…

Niet alleen kleur kan zorgen voor een vrolijke noot in de badkamer. Prints doen dat ook! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tropische badmat van MADE? Echt een parel, als je het ons vraagt. Of deze ietwat over the top (but we love it) gekleurde badmat van Missoni Home. Als dat geen vrolijkheid toevoegt aan de badkamer én je ochtendhumeur…

Lees verder onder de advertentie

Shop een gekleurde badmat…

beeld vtwonen Beeld

badkamer De badkamer in een huurhuis opknappen: dit kun je wél doen

Lees verder onder de advertentie

Nieuws Scrollen maar: de meest gelikete vtwonen België foto’s van 2022 op Instagram

beeld vtwonen Beeld

vtwonen collectie Tijd voor kleur met de vtwonen verfcollectie

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

vtwonen magazine Nu in de winkel: vtwonen nr. 01-2023

Bron: vtwonen 07-2021 | styling Jeske Weel | fotografie Caroline Coehorst

Lees verder onder de advertentie