De mooiste kleine spiegels voor op de kaptafel

Hangende kaptafel gemaakt van een oude kapstok. Spiegel Kwantum.Rotan kruk Daybydee Lifestyle. Hanglampenkappen van een brocantemarkt. Wandhaken Karwei en HKliving. Pot en plant Zorgkwekerij Bloei. Overig herkomst onbekend. Beeld

Toegegeven, er gaat niets boven een mooie grote spiegel waarin je je hele outfit kunt checken. Maar soms is het ook handig om een wat kleiner exemplaar tot je beschikking te hebben. Om je make-up of haar te doen bijvoorbeeld. Bovendien staat een kleine spiegel heel leuk op de kaptafel. Wij gingen op zoek naar een aantal van deze mooie showstelers, enjoy!

Lees verder onder de advertentie

Klein maar fijn

Bigger is niet altijd better. Soms heeft een klein item al een heel groot effect op de hele look en feel van het interieur. Een kleine spiegel voor op de kaptafel of aan de muur is er zo eentje. Je zult hem in praktijk waarschijnlijk vaker gebruiken dan je in eerste instantie zou denken en daarnaast maakt het je slaapkamer (of andere ruimte) ook meteen sfeervol.

LEES OOK
Spiegeltje, spiegeltje… De mooiste hoge spiegel shop je hier

Zeker ook praktisch

Oké, in een grote spiegel heb je een fijn totaalbeeld van hoe je uiteindelijk de deur uitgaat, maar sommige zaken zijn net wat beter te bekijken in een kleiner exemplaar. Daarnaast zijn kleinere spiegels makkelijk te verplaatsen, dus het maakt niet uit welk moment van de dag het is: jij loopt er gewoon mee naar het raam voor het beste licht. En hij past perfect in de koffer als je op reis gaat.

Lees verder onder de advertentie

Spiegeltje, spiegeltje…

Dan nu een paar van onze favorieten. Er zijn talloze spiegels te vinden, dus het is maar net waar je naar op zoek bent. Deze cosmeticaspiegel van vtwonen is draaibaar, heeft een fraai design en kun je heel gemakkelijk oppakken en verplaatsen. De mooie spiegel van Bloomingville heeft dezelfde kwaliteiten, maar daarnaast ook een mooi goud tintje. Liever een spiegel zoals de pro’s hem hebben? Deze spiegel geeft fel licht af, zodat je altijd alles tiptop kunt zien.

Toch nog even verder kijken? Zie hieronder nog een paar leuke varianten!

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: vtwonen 08-2021 | Fotografie Macha Gutlich