Houd je puber tevreden met deze puberkamer ideeën

beeld vtwonen Beeld

Er komt een punt waarop je kind toe is aan een nieuwe kamer. Vaak is dit wanneer ze voor het eerst naar de middelbare school gaan. Een spannende tijd breekt aan en dan is het tijd voor een minder kinderlijke kamer. Wij geven je een aantal leuke puberkamer ideeën!

Lees verder onder de advertentie

Tienerkamer inrichten

Een tienerkamer betekent een groter bed, minder speelgoed op de kamer en volwassenere kleuren op de muur. Je zoon of dochter krijgt huiswerk mee naar huis, dus ook een goed bureau is belangrijk. Daarnaast willen ze vaak een gezellige plek om te relaxen met vrienden en vriendinnen en waar ze lekker kunnen slapen. Lees het artikel over tienerkamer inrichten eens door voor handige tips!

Puberkamer ideeën

We hebben verschillende artikelen geschreven over mooie stijlen voor een tienerkamer. Deze artikelen staan bomvol met puberkamer ideeën. Bevat jouw huis veel zachte kleuren en romantische meubels? Overweeg dan een brocante tienerkamer of landelijke tienerkamer.

Ben je juist niet van de ronde vormen en frutsels? Dan past een design tienerkamer beter in jouw huis. Design betekent strak, basic verfkleuren en weinig poespas. Als je meer van stoere materialen houdt, bekijk dan het artikel over een industriële tienerkamer eens. Hout en metaal stralen iets ruigs uit en is perfect voor een jongenskamer!

Lees verder onder de advertentie

Tienerkamer behang

Met behang geef je een slaapkamer binnen no time een andere uitstraling. Voor elke tienerkamer stijl is op het web mooi behang te vinden. Ook in het artikel tienerkamer behang op onze website vind je leuke inspiratie. Van ‘houten’ behang tot fotobehang met een mooie zonsondergang!

Shop in de stijl van…

Bron: A Merry Mishap blog

Lees verder onder de advertentie