Industriële tienerkamer

beeld vtwonen Beeld

Metaal, hout en doorleefde materialen. Dat is de basis voor een industriële tienerkamer. Vooral voor jongens is deze stijl heel erg geschikt. Lekker stoer en ruig. 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

undefined

Op de muren

Een muur in de industriële kamer geef je een ruig uiterlijk. Heel simpel: verf een muur metallic grijs. Bijvoorbeeld met verf van Flexa. Onder deze verf kan je eerst een paar lagen magneetverf doen. Met leuke magneten hangt je kind zo alles aan de muur.

Industrieel behang

Een bakstenenmuur als behang of metallic letters op een grijze achtergrond. En wat dacht je van het behang van New York fotobehang. Zoals een grote afbeelding van een vintage New Yorkse verrekijker op een metalen brug. Of fotobehang van het aanzicht van typisch New Yorkse huizen. Compleet met brandtrappen, verkeersborden en vuilnisbakken (zoals de onderste afbeelding in dit artikel).

Lees verder onder de advertentie

Industriële lampen

Voor een echte industriële lamp moet je eens kijken bij Woonexpress. Deze megalamp is een echte eyecatcher in de slaapkamer. Tip: combineer meerdere soorten lampen in dezelfde kleur met elkaar. Meer lampen? Lees ons artikel over hanglampen.

Opbergtonnen

Hoe gaaf zijn de opbergtonnen van De betoverde zolder. Het zijn metalen tonnen met een industrial look. Ze lijken op oude olievaten. Je hebt ze met verschillende opdrukken, en ze zijn ook te personaliseren. Ideaal voor rondslingerende tijdschriften en schoolspullen.

Stoere meubels

De ijzeren krukjes van vtwonen zijn heel erg leuk voor een tienerkamer. Niet echt comfortabel om op te zitten. Maar heel leuk als nachtkastje of als pronktafel. Ga voor oude lockers als kledingkast naar Spoor 38. Daar hebben ze een breed assortiment aan authentieke meubels. Of kijk eens naar het artikel ‘Lockerkast kinderkamer‘. Hier vind je nog meer stoere exemplaren.

Lees verder onder de advertentie

Industriële gordijnen

Een fabriekslook krijg je met stoere jaloezieën van aluminium. Bij Maatstudio kan je ze op maat laten maken. Maar strakke rolgordijnen doen het ook al prima in een industriële kamer. Wil je echte gordijnen? Kies dan voor effen zwart of grijs.

Bron: 1. De betoverde zolder | 2. New York fotobehang