Tienerkamer behang

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Behang bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van een kamer. Voor een tienerkamer is meer dan genoeg keuze uit wandbekleding: diverse soorten, vormen en patronen. Op het web vind je duizenden soorten tienerkamer behang, vaak veel meer dan in de winkels.

Themabehang voor de tienerkamer

Je wilt natuurlijk dat de tienerkamer past bij jouw kind. Het vinden van een goed passend thema is vaak een hele opgave. In een loungekamer kan je kind helemaal tot rust komen, dus waarom kies je niet voor een mooi strand of zonsondergang op de muur? Wanneer je het thema bepaald hebt, is het kiezen van tienerkamer behang een stuk makkelijker!

Behang meisjeskamer

Wanneer je dochter ouder wordt, vindt ze haar kamer snel kinderachtig. Met een nieuw behangetje geef je de kamer weer een compleet andere uitstraling. Tegenwoordig is het een trend om het accent te leggen op één muur. Voor vrolijk meisjesbehang kun je eens een kijkje nemen in de webshop Saartje Prum.

Lees verder onder de advertentie

Tienerkamer behang jongenskamer

Steigerhout is helemaal hip en zorgt voor een stoere, ruige sfeer. Naast steigerhouten meubels in de jongenskamer kun je ook kiezen voor behang in deze stijl. Het ‘houten’ behang in de webshop van Studio Ditte is erg geschikt voor een jongenskamer.

Fotobehang voor de tienerkamerEr zijn natuurlijk veel meer soorten behang voor de tienerkamer. Op onze website vind je nog meer artikelen met leuke ideeën. Lees bijvoorbeeld ook eens Behang en muurstickers meisjeskamer en Graffiti behang voor een echte streetwise tienerkamer.

Bron: 1. Studio Ditte | 2. Eijffinger

Lees verder onder de advertentie