Behang en muurstickers meisjeskamer

beeld vtwonen Beeld

Een meidenkamer knapt altijd op van een leuk motiefje op de muur. Dit kan met behang, maar ook met gave muurstickers. Er zijn zoveel verschillende printjes, vormen en kleuren. Bekijk hieronder alle mogelijke wandecoraties met behang en muurstickers meisjeskamer. 

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Behang meisjeskamer

Je hebt tegenwoordig meer dan duizend soorten behang. Met bloemen, stippen, strepen, figuurtjes en noem maar op. Maar welk behangetje is nou perfect voor jouw dochter? Dat weet je pas als je gezien hebt wat de mogelijkheden zijn.

Voor behang voor de meisjeskamer kan je eens door het assortiment van Eijffinger gaan. De mooiste behangmerken zijn hier verzameld. Bijvoorbeeld al het behang van Pip Studio. Het aanbod is zo groot dat het moeilijk kiezen is. Dus maak zelf een selectie en laat je dochter daar één uitzoeken.

Lees verder onder de advertentie

Muurstickers meisjeskamer

Ook zonder behangplaksel kan je de muur in de meisjeskamer een metamorfose geven: met een muursticker! Het ligt natuurlijk helemaal aan het type en de leeftijd van je dochter wat voor sticker ze leuk vindt. Een super mooie muursticker is die van Stickerop. Deze Lovebirds op een tak passen in bijna elke meidenkamer. Voornamelijk doordat je de kleurencombinatie helemaal naar eigen wens kunt kiezen. En het fijne is, zelf kleuren kiezen kan bij bijna elke sticker uit deze webshop.

Babuska muurstickers meisjeskamer

Allesinwonderland verkoopt ook een grappige muursticker: de Babushka. Je koopt ze per set. De poppetjes zijn in verschillende maten voor een leuk effect.

Natuurlijk bestaan er nog tal van andere muurstickers meisjeskamer. Speur bovenstaande websites af naar de perfecte sticker.

Lees verder onder de advertentie

Ideeën meisjeskamer

Met leuke muurstickers en behang ben je al een heel eind met het inrichten van de meidenkamer. Maar de slaapkamer is natuurlijk nog lang niet af. Een beetje hulp is vaak welkom. Lees dus het artikel ideetjes voor leuke meisjeskamer voor handige tips en veel inspiratie. Je dochter al een tiener? Lees dan het artikel tienerkamer meisje.

Bron: 123Kinderbehang