Graffiti behang; helemaal streetwise!

beeld vtwonen Beeld

Hoe stoer is dát op de kinderkamer: graffiti behang of muurstickers. De print is uitermate geschikt voor een jongenskamer of een tienerkamer. Je kunt ook een graffiti kunstwerk laten spuiten, of je doet het gewoon zelf. Helemaal streetwise!

Lees verder onder de advertentie

Behang

Leuk graffiti behang vind je bij Eijffinger. Ze verkopen verschillende uitvoeringen, met andere kleuren en patronen. Lijkt net echt!

Behangposter

Een wallposter geeft een realistischer effect dan behang. Bij behang komt de print vaak in meerdere banen terug. De posters hebben één fotoprint. Ook de fotoposter van Kleur mijn Interieur. Deze poster is perfect voor een urban effect. Hij bestaat uit acht banen. Samen vormen deze een levensgrote afbeelding. Uiteraard is deze poster op maat te snijden.

Graffiti muurstickers

Nog makkelijker en net zo leuk zijn de graffiti muurstickers. Bij Muursticker vind je onder de categorieën diversen en sport & hobby’s graffiti stickers. Ze hebben twee soorten en deze zijn beiden in twee maten verkrijgbaar. Voor de rest zijn er nog erg weinig muurstickers te koop met het thema graffiti.

Lees verder onder de advertentie

Graffiti art

Het allermooiste is natuurlijk een echt graffitikunstwerk door een professional. Graffitinetwerk verzorgt muurschilderingen in en om het huis. Naar eigen wens maken zij een schildering van de naam van je kind, de hobby of zelfs een foto. Je moet zelf zorgen voor een goede ondergrond. Zij zorgen verder voor het afplakken/dekken en de rest.

Zelf spuiten

Ben je creatief en heb je een vaste hand? Dan kan je misschien zelf een mooi graffiti kunstwerk maken. Wat dacht je van de naam van je kind megagroot op de muur. Spuitbussen kan je kopen in een hobbywinkel, verfzaak of bij de Graffitiwinkel.

Zorg er wel voor dat je alles goed afgeplakt/gedekt hebt. En zorg voor je eigen bescherming. Oude kleren of overal aan en gebruik een mondkapje. De chemische stoffen mag je niet inademen. Als je kind oud genoeg is, kan hij of zij misschien wel helpen.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Eijffinger