Dit zijn onze favoriete producten uit ‘Een frisse start met vtwonen’

Na acht memorabele afleveringen van ‘Een frisse start met vtwonen’ is jullie wishlist wellicht enorm aangedikt. Of dat is alleszins bij ons het geval. Voor wie intussen niet meer weet wat kiezen, hebben wij onze 3 favoriete items geselecteerd. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

1. Stylist Ozanne

Ronde eetkamertafel ‘Oak Torsion’ van Ethnicraft bij Meubelen Verberckmoes – “Voor onze leefkeuken ben ik al lang op zoek naar de ideale tafel: zo eentje waar je knus met z’n vieren aan kan zitten. Maar ik wil er ook in een mum van tijd extra krukjes bij kunnen schuiven wanneer er bezoek is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Los van het feit dat ik een serieuze boon heb voor meubels van Belgische bodem, is deze eikhouten tafel van Ethnicraft mijn favoriet. Door haar ronde vorm en elegante poten ziet ze er vrouwelijk en luchtig uit, wat een ideaal tegengewicht biedt voor onze strakke witte keukentoog. Aan tafel!”

Deze tafel werd gebruikt in de make-over bij Lukas en Katrien.

2. Stylist Guillemine

Kast ‘Steel’ op wieltjes in zwart van Be Pure Home bij Meubelen Verberckmoes – “De perfecte kast is er voor mij eentje waarbij je je spulletjes zowel achter gesloten als achter glazen deuren kan zetten. De mooiste items stal je uit op de bovenste leggers. Alle praktische ‘shizzle’ verdwijnt uit het zicht op de onderste leggers. Lekker uit het zicht! Deze kast van Be Pure Home staat op wieltjes, waardoor je ze makkelijk een ander plekje kan geven. Zo kan ik hem verplaatsen zonder de hulp in te roepen van mijn partner – die niet van verandering houdt. Handig! Het zwarte staal geeft de kast een stoere, maar toch verfijnde look.”

Deze zwarte kast pronkt in het interieur van Lies en Matthias.

3. De vtwonen redactie

Zetel ‘Giani’ in Tennessee Cognac van Passe Partout bij Meubelen Verberckmoes – “Net als Carolien houden wij van een tikkeltje stoer. Maar we zijn ook gek op gezelligheid, net als Carlo. Deze leren loungezetel van Passe Partout is de gedroomde combinatie van de twee. Het design is tijdloos en de kleur is verrassend veelzijdig. Bovendien past zo’n mooi leren exemplaar in elke ruimte. Wanneer we onze inrichting willen omgooien, veranderen we gewoon de kussens en kopen we een nieuwe plaid. Op een goed basisstuk als dit kan je altijd verder bouwen!”

Deze zetel kreeg een plekje bij Carolien en Carlo.

Over Meubelen Verberckmoes

Gek op een van deze meubelen? Je shopt ze bij Meubelen Verberckmoes, de interieurwinkel die je vast wel al kent van de inspiratieboxen uit ‘Een frisse start met vtwonen’. Ontdek jouw woonstijl in één van de zes boxen in hun toonzaal en krijg persoonlijk interieuradvies van echte professionals. Ook andere meubels en accessoires uit het programma kan je hier zowel in real life als op hun webshop bewonderen en bestellen.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes | Foto’s Ozanne en Guillemine: Vitaya | Foto’s: Jonah Samyn, ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 2, aflevering 3 en aflevering 8

nog meer: De woonstijl die bij je past