Een tijdloos interieur, zo krijg jij het voor elkaar

beeld vtwonen Beeld

Schoonheid schuilt in de kleine dingen des levens. In pure kleuren en materialen. In mooie en degelijke gebruiksobjecten. Een basic-stijl biedt rust en geeft een zalig zen-gevoel. Helemaal fan van een tijdloos interieur? Wil je de look in een vingerknip op jouw huis toepassen? Met deze tips helpen we je op weg. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Lees verder onder de advertentie

Back to basics

Geen onnodige accessoires, nergens prullen of tierlantijntjes. Back to basics is the way to go voor een tijdloos interieur. Minimalisme is helemaal in. Met een aantal kleine aanpassingen en een paar opvallende meubels of interieurstukken kom je een heel eind. Ontspul, geef objecten die niet in je interieur passen weg en hou kernstukken over. Kies voor zachte, onopvallende kleuren en eenvoudige ontwerpen. Pastelkleuren en blank hout gaan vlot samen in de basic-stijl.

Hou het simpel en stijlvol.

Eenvoud siert

Kies kussens, vaasjes en posters met rechte lijnen en strakke vormen, ga voor een vloer in betonlook en selecteer mooi afgewerkte meubels. Hou het simpel en stijlvol. Een aantal mooie eyecatchers in combinatie met strakke en simpele omkadering scoren erg goed. Denk qua kleur aan 50 tinten wit, grijstinten en zwarte accenten.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Zin om de basic stijl in huis te halen?

Wil je toch even zien hoe die basic stijl er in je interieur uitziet? Dat kan! Wandel door de basic inspiratiebox bij Meubelen Verberckmoes en laat je inspireren! Je kunt de basic inspiratiebox én de vijf andere stijlboxen zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. En extra leuk: heb je een must-have item gespot in de inspiratiebox? Je kan alles hier online shoppen.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Doe de test

Nog niet zeker of een basic interieur bij jou past? Doe de test en ontdek welke woonstijl op jouw lijf geschreven is.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes