Dit zijn de favoriete items van de stylisten uit ‘Een frisse start met vtwonen’

Vitrinekast, HKliving bij  Beeld

Seizoen 3 van ‘Een frisse start met vtwonen’ zit er alweer op! Acht afleveringen lang zorgden onze tv-stylisten voor een memorabele make-over voor de kandidaten. Heb je voldoende inspiratie kunnen opdoen? En is jouw wishlist al aangevuld met de items die je in de afleveringen zag? Ozanne en Guillemine hadden in ieder geval een favoriet uit elke aflevering. Lees snel verder! (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Lees verder onder de advertentie

De vitrinekast uit aflevering 1

Een vitrinekast in de keuken doorbreekt vaak het grote volume aan identieke keukenkastjes en zorgt ervoor dat er iets gebeurt in de keuken. Als de vitrinekast dan nog half open is brengt de kast extra sfeer en diepte in een ruimte die vaak toch het kloppend hart van de woning is.

Z-Cube regaal in wit, Tenzo bij  Beeld

Het open kastje uit aflevering 2

Dit open kastje is een handige module die je op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan ‘m ophangen tegen de muur, op de grond neerzetten of meerdere modules op elkaar stapelen (met de rug tegen de muur of dwars zodat het een roomdivider wordt). Je kunt er zelfs een salontafel van maken wanneer je ze met de rug op de vloer plaatst: je vult de vakken met leuke items en plaatst er een glazen blad over.

Lees verder onder de advertentie
Velvet lounge, Passe Partout bij  Beeld

De loveseat uit aflevering 3

Deze ronde loveseat is een eyecatcher in elk interieur. Met zijn ronde vorm verzacht hij de vaak rechte lijnen van de tafel, de kast en de zetel. Je maakt er in no time een gezellig leeshoekje mee.

Tapijt, Lifestyle bij  Beeld
Lees verder onder de advertentie

Het tapijt uit aflevering 4

Dit tapijt met kleurvlakken brengt op een subtiele manier kleur en dynamiek in je interieur terwijl je het voor de rest rustig kan houden. Ideaal voor wie liever voorzichtig omspringt met kleur op de muur.

Lobby Bench striped, HKliving bij  Beeld

Het bankje uit aflevering 5

Deze streepjesbank geeft onmiddellijk kleur aan je interieur en getuigt van durf en karakter, een echt statement. De bank is multi-inzetbaar en kan gemakkelijk bijgeschoven worden als extra zitruimte, als tafeltje of als poef.

Lees verder onder de advertentie
vtwonen store opbergbank bij  Beeld

De opbergbank uit aflevering 6

Dit meubel is zo flexibel waardoor het in elk interieur geïntegreerd kan worden. Een opbergmeubel, een zitbank, een bureautje, een tv-meubel… dit leuke trendy meubel voldoet aan alle eisen!

Vloerlamp Cicleta, Lucide bij  Beeld
Lees verder onder de advertentie

De lamp uit aflevering 7

Deze vloerlamp met industriële look geeft je interieur net dat extra pit. Ideaal om een hoek of plant uit te lichten en zo op verschillende hoogtes in je interieur diepte en sfeer te creëren door middel van licht.

Light My Table, Vincent Sheppard bij  Beeld

De lichtslinger uit aflevering 8

Deze lichtslinger brengt onmiddellijk sfeer, zowel binnen als buiten. Ideaal om aan je bestaande tafel vast te klemmen, instant sfeer en gezelligheid verzekerd!

Lees verder onder de advertentie

Over Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes is een echt familiebedrijf, en dat voel je. De persoonlijke aanpak en de focus op inspiratie, advies en beleving is altijd gebleven, ondanks de groei van het bedrijf. Voor een gezellige en stijlvolle thuis en interieuradvies ben je bij Meubelen Verberckmoes aan het juiste adres.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes | Hoofd styling Marjan Godrie, styling Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie Jonah Samyn