Geef een natuurlijke touch aan je interieur

beeld vtwonen Beeld

Nood aan rust en gezelligheid na een chaotische en drukke werkdag? Een puur en natuurlijk interieur brengt rust. Om jouw interieur zo’n natuurlijke touch te geven, investeer je in authentieke materialen met een stoer en ruw randje. Ambachtelijk gemaakte materialen hebben een streepje, zeg maar stevige streep, voor. Hoe je je interieur puur en natuurlijk maakt? We helpen je graag op weg! (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Lees verder onder de advertentie

Ga voor een gecoördineerde chaos

Mix en match

Verscheidene soorten planten en bloemen bieden een natuurlijke zachtheid. De clean desktrend staat helemaal haaks op de puur & natuurstijl. Ga daarom voor een gecoördineerde chaos. Combineer grote borden die je grootmoeder verzamelde met kleine borden die je zelf maakte tijdens een workshop pottenbakken. Leg verschillende soorten bestek op tafel en mix en match je meubels. Deze combinatie geeft je interieur een rommelig je-m’en-foutisme-kantje. Want een strakke lijn waarbij alle objecten in huis naadloos in elkaar overgaan, past niet in deze natuurlijke stijl.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Op reis in je eigen huis

Theekopjes uit Marokko en een warme plaid uit Spanje; je reissouvenirs zijn ideale objecten om de natuurlijke sfeer in huis te halen. Keramieken kannen, verschillende tapijten en servies in aardewerk werkt goed in deze interieurstijl. Hoe puurder, hoe liever.

Lees verder onder de advertentie

Zin om de puur & natuurstijl in huis te halen?

Je bent klaar om pure en natuurlijk invloeden in huis te halen, maar weet niet goed waar te beginnen? Wandel in de toonzaal van Meubelen Verberckmoes door de puur & natuur inspiratiebox en laat je inspireren! Je kunt deze én de vijf andere stijlboxen zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. En extra leuk: heb je een must-have item gespot in de inspiratiebox? Je kan alles hier online shoppen.

beeld vtwonen Beeld

Doe de test

Nog niet zeker of een puur, natuurlijk interieur bij jou past? Doe hier de test en ontdek welke woonstijl op jouw lijf geschreven is.

Lees verder onder de advertentie

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes