Zo haal je het loftgevoel met industriële vibes in huis

beeld vtwonen Beeld

Je hoeft geen pand in New York, Parijs of Londen te bezitten om in een loft te wonen. Met deze tips kopieer je het typische New Yorkse loftgevoel naar jouw interieur. Denk aan grote open ruimtes, stoere attributen en zachte materialen. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Lees verder onder de advertentie

Jongeren mixen en matchen vaak gekregen spullen met waardevolle, van buitenlandse reizen meegenomen, vondsten

Verjongingskuur voor je interieur

Je interieur een verjongingskuur geven? Dat doe je door de industriële loftstijl te combineren met invloeden uit andere culturen. Jongeren reizen steeds vaker en verder en zijn minder materialistisch ingesteld dan oudere generaties. Minimalisme wordt een echte lifestyle. Jongeren mixen en matchen vaak gekregen spullen met waardevolle, van buitenlandse reizen meegenomen, vondsten. En die manier van leven vind je helemaal terug in de loftstijl.

Groot zijn in iets kleins

Wie slechts een kleine oppervlakte ter beschikking heeft, kan het loftgevoel even makkelijk naar zijn interieur transformeren. Dat gevoel verwijst vooral naar leven in één ruimte. Die ruimte verdeel je in aparte stukken door middel van verschillende opstellingen met meubels, door kleine hoekjes te creëren en ruimtes multifunctioneel in te richten. Heb je wel een grote ruimte? Voeg dan zeker enkele glanzende accenten toe, om de ruimte echt tot leven te brengen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Industriële vibes

Een industriële woonstijl staat voor grote meubelstukken en beperkte accessoires. Door oude elementen samen te voegen met moderne objecten creëer je een industriële uitstraling die niet koel aanvoelt maar focust op huislijkheid en warmte.

Zin om de loftstijl in huis te halen?

Dat kan! Wandel in de toonzaal van Meubelen Verberckmoes door de loft inspiratiebox en laat je inspireren! Je kunt deze én de vijf andere stijlboxen zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. En extra leuk: heb je een must-have item gespot in de inspiratiebox? Je kan alles hier online shoppen.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Doe de test

Nog niet zeker of de loftstijl bij jou past? Doe de test en ontdek welke woonstijl op jouw lijf geschreven is.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes

Lees verder onder de advertentie