Ontdek de nieuwe inspiratieboxen in primeur tijdens de feestweekends bij Meubelen Verberckmoes

Benieuwd naar de nieuwe inspiratieboxen voor het nieuwe tv-seizoen? Dan hebben we goed nieuws! Je kan de boxen in primeur ontdekken tijdens de feestweekends van Meubelen Verberckmoes in hun vernieuwde vestiging in Riemst. En psst, stylisten Guillemine en Ozanne komen langs voor gratis interieurstyling. (in samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

basic inspiratiebox meubelen verberckmoes

6 nieuwe inspiratieboxen

Kun je niet wachten tot het nieuwe tv-seizoen in het najaar op de buis komt? Dan kun je in primeur door de nieuwe inspiratieboxen wandelen bij Meubelen Verberckmoes Riemst. De zes boxen kregen deze frisse, nieuwe namen: puur & natuur, loft, soft contour, mid century, boutique hotel en basic. Perfect voor wie zelf al wat inspiratie wil opdoen voor een interieur-update.

vtwonen_verhuizers2017_35946-v2
vtwonen verhuizer guillemine

Stylingadvies van Guillemine en Ozanne

Tijdens het weekend van 21 & 22 september gaan onze vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine met jou aan de slag tijdens een moodboard-workshop. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in via de website. Wie geen plekje kan bemachtigen voor de stylingsessies van Guillemine en Ozanne, kan tijdens de andere feestweekends deelnemen aan de moodboard-workshop van de huis-stylisten van Meubelen Verberckmoes.

home boek posterboek
vtwonen banken collectie 2019

Nog meer leuks voor vtwonen fans

Naast de moodboard-workshop valt er nog meer leuks te beleven tijdens de feestweekends. Je ontdekt er de nieuwe producten uit de vtwonen-collectie, waaronder de nieuwe zetelcollectie, als eerste. Wie geluk heeft kan verschillende mooie prijzen, waaronder het prachtige vtwonen koffietafelboek ‘Home’, in de wacht slepen. Levis kleuradviseurs zullen aanwezig zijn om jou kleuradvies te geven en je gaat met een goedgevulde goodiebag naar huis. Het volledige programma vind je hier terug.

Praktisch

Meubelen Verberckmoes
Tongersesteenweg 139
3770 Riemst

Tijdens de weekends van 14-15, 21-22 en 28-29 september 2019.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes | Beeld Ozanne & Guillemine via Medialaan

nog meer: De woonstijl die bij je past