Mad Man bij je thuis met de mid century interieurstijl

Wie denkt aan een mid century interieur, denkt aan Mad Man. En da’s perfect te begrijpen. Stijlvolle interieurs in een jaren ’50 vibe, die Mad Mansfeer is erg prikkelend. Opvallend voor mid century interieurs zijn zacht gekleurde oppervlakken en veel natuurlijk lichtinval. Wil je deze interieurstijl bij jou thuis toepassen? Wij lijsten de beste tips en items voor je op. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Mid Century inspiratiebox - Meubelen Verberckmoes

Vintage all the way

Mid century interieurs staan bekend om vintage design met moderne details. In deze stijl zijn ambacht en originaliteit kernbegrippen. Het sleutelwoord is hout. Naast hout in alle soorten en vormen, kunnen ook contrasterende kleuren niet ontbreken. Voeg er nog een portie gouden accessoires aan toe en je zit helemaal goed!

Meubels op hoge poten, filmposters en kuipstoelen geven je interieur een instant

mid century vibe.

Jaren ’50 vibes

Mid century meubels kun je combineren met heel wat zachte kleuren en tinten. Je hoeft geen jaren ’50 meubels te verzamelen om de mid century stijl in huis te halen. Nieuwe meubels die de sfeer van toen weergeven, doen het even goed.

TIP: Meubels op hoge poten, filmposters, originele kuipstoelen en meubels in hout geven je interieur een instant mid century vibe.

Mid Century inspiratiebox - Meubelen Verberckmoes
Mid Century inspiratiebox - Meubelen Verberckmoes

Zin om de mid century stijl in huis te halen?

Weet je niet goed waar te beginnen om deze stijl thuis toe te passen? Dan ben je bij Meubelen Verberckmoes aan het goede adres. Wandel er door de mid century inspiratiebox en laat je inspireren! Je kunt deze én de vijf andere inspiratieboxen ook zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. En extra leuk: heb je een must-have item gespot in de inspiratiebox? Je kan alles hier online shoppen.

Mid Century

Doe de test

Nog niet zeker of een mid century interieur bij jou past? Doe de test en ontdek welke woonstijl op jouw lijf geschreven is.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes

nog meer: De woonstijl die bij je past