Mobiele tafel

Dit multifunctionele aluminium dienblad is ook te gebruiken als bijzettafel op een hocker, poef of op de bank. Zet deze mobiele tafel vol lekkers en je hoeft voorlopig nergens meer heen.
Mobiele tafel

Mobiele tafel

Een mobiele tafel is handig. Je kunt hem in een keer verplaatsen met alles wat erop staat. Een dienblad is een hele handige mobiele tafel. Veel hockers hebben tegenwoordig een bijpassend dienblad. Zo maak je van hocker in een handomdraai een tafel, multifunctioneel dus. Een anders soort mobiele tafel is een verrijdbare tafel. Neem nu de handige keukentrolley, er kan van alles op staan en je verrijdt hem zo naar een andere plek.

Hocker dienblad

Op een hocker of poef kun je altijd wel een dienblad kwijt. Dus heb je even wat meer tafelruimte nodig, dan verander je hem zo in een extra plak voor bijvoorbeeld koffie. Een bijpassend hocker dienblad kun je vaak direct met de hocker aanschaffen, maar je kunt er natuurlijk ook zelf een kiezen.

In de tuin

Is er een beter meubel om lekker loom op te luieren, te liggen en te lezen dan het aloude tuinbankje? Houd wat kussens, poefs en lichtgewicht bijzettafels bij de hand en iedereen schuift vanzelf aan.

Meer mobiele oplossingen

Houd je van rijden, schuiven en verplaatsen? Kies dan voor meer mobiele oplossingen, zo kun je in een handomdraai je interieur veranderen. Op onze website vind je ook leuke ideeën voor een werkplek inrichting. Ook in de woonkamer graag mobiel? Dan kun je in plaats van een mobiele tafel ook kiezen voor een bank op wielen, dan rijd je de bank zo naar je tafel!

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op myhomeshopping.nl

Bron: Fotografie Bob Eshuis & Simone de Geus

nog meer: Woonaccessoires