Herbekijk aflevering 6 van ‘Een frisse start met vtwonen’

Moussa en Naima kochten een jaar geleden een onbewoonbaar pand in Borsbeek, dat ze renoveerden tot een gezellige gezinswoning. Het gastvrije gezin staat te springen om de ganse familie uit te nodigen, maar dan moeten ze eerst weten hoe ze hun Marokkaanse bezittingen matchen met een westers interieur. Om op een goed blaadje te staan bij zijn vrouw, roept Moussa de hulp van stylisten Ozanne en Guillemine in. En dat pakt goed uit! Aflevering gemist? Herbekijk ‘m via VTM GO.

Momenteel blokkeert Youtube de inhoud van deze video door copyright issues op de muziek. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ben je razend benieuwd naar de verhuis van Moussa en Naima? Herbekijk aflevering 6 van ‘Een frisse start met vtwonen’ voorlopig online via VTM GO, of kijk mee naar een van de herhalingen op Vitaya, elke woensdag om 12:00 en zaterdag om 19:30.

Meer over de make-over van Moussa & Naima

Heb je tijdens de aflevering iets gezien dat ook in jouw interieur past? Hier vind je het complete overzicht van alle gebruikte producten terug. Wil je net zoals Ozanne en Guillemine een messenblok maken? Hier lees je de werkbeschrijving.

Een frisse start met vtwonen, elke dinsdag om 20:40 bij Vitaya. 

nog meer: TV