Herbekijk aflevering 8 van ‘Een frisse start met vtwonen seizoen 3’

beeld vtwonen Beeld

Dorien verlaat haar warm ouderlijk nest voor een eigen rijhuis in Tienen. Goed nieuws voor haar mama, die de uitzet van Dorien graag ziet verdwijnen uit de veranda, en papa, die eindelijk kan uitrusten na de verbouwingen. Toch belooft het een emotioneel afscheid te worden. Ozanne en Guillemine staan wederom voor een uitdaging, want zo’n smal huisje richtten ze nog nooit in! Gelukkig hebben zij de magic touch om elke ruimte breder te doen lijken. Aflevering gemist? Herbekijk ‘m nu online via VTM GO.

Lees verder onder de advertentie

Momenteel blokkeert Youtube de inhoud van deze video door copyright issues op de muziek. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ben je razend benieuwd naar de verhuis van Dorien? Herbekijk aflevering 8 van ‘Een frisse start met vtwonen’ voorlopig online via VTM GO, of kijk mee naar een van de herhalingen op Vitaya, woensdag om 12:00 en zaterdag om 19:30.

Meer over de make-over van Dorien

Heb je tijdens de aflevering iets gezien dat ook in jouw interieur past? Hier vind je het complete overzicht van alle gebruikte producten terug. Wil je de betonnen bloempot van Dorien zelf maken? Hier lees je de werkbeschrijving.

Lees verder onder de advertentie