Aflevering 6: Moussa en Naima verhuizen naar Borsbeek

beeld vtwonen Beeld

Dit fijne gezin is de verpersoonlijking van het woord gezellig. Moussa (34), Naima (34) en dochterje Intissar (2) verhuizen van een klein appartement naar hun gerenoveerde gezinswoning met genoeg ruimte voor familiefeesten en huisbereide feestmaaltijden.

Lees verder onder de advertentie

Marokko meets België

Met een mogelijke gezinsuitbreiding in het achterhoofd kochten Moussa en Naima een jaar geleden een woning die ze zelf renoveerden. Hun kleine appartement in Borgerhout bewees in het verleden geen schuilplaats te bieden tegen het nachtelijk gehuil van kleine Intissar. Dat is een steen waar het koppel zich geen twee keer aan wil stoten! Topchef Naima droomt van een grotere keuken. En ook de eetkamer mag een maatje groter om de volledige familie gastvrij te kunnen ontvangen, zodat die niet langer in shiften hoeven langs te komen. Het koppel bezorgt Ozanne en Guillemine naar eigen zeggen een mission impossible: hun Marokkaanse bezittingen integreren in een robuust en industrieel interieur. Maar is het dat, of de stofallergie van Naima die voor een uitdaging zorgt?

Het resultaat

Benieuwd of de stylisten erin slagen om de Marokkaanse roots van Moussa en Naima te verwerken in een industrieel interieur? Ontdek hier het resultaat.

Fotografie Jonah Samyn

Lees verder onder de advertentie