Groen in huis volgens styliste Fietje

beeld vtwonen Beeld

Een make-over vinden wij geen make-over zonder een nieuw kleurtje in huis. Onze stylisten Fietje, Marianne, Frans en Wendy laten zien dat durven met kleur verrassende resultaten op kan leveren. Kortom: met kleur is de toon snel gezet! We zetten een aantal groene make-overs van Fietje voor je op een rij.

Lees verder onder de advertentie

Groen!

Met groen in huis creëer je rust en evenwicht. Een echte opfrisser. Wij worden er blij van! Planten zijn daarom ook meer dan welkom bij ons in huis en zorgen voor een fijne groene touch. Maar met een groene muur maak je pas echt een statement. En misschien durf jij je kozijnen wel mee te schilderen. Heftig? Welnee, Fietje ging je voor bij de make-over in Eemdijk. Door je kozijnen mee te schilderen in de kleur van de muren, betrek je deze bij het interieur, creëer je rust en nemen je kozijnen bijna de functie van schilderijlijsten aan.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld


Licht versus donker

Kies je voor een donkergroene muur? Dan is spelen met lichte kleuren en tinten nog steeds mogelijk. Het hoeft geen donker geheel te worden. De make-over in Bergschenhoek is daar een goed voorbeeld van. Een huis waar donkere en lichte kleuren elkaar versterken. Kies hierbij wel voor tinten uit hetzelfde kleurenpalet. Zo creëer je eenheid. Fietje koos ervoor om het groen te omarmen en dit te combineren met zachte tinten als zand en lichtgrijs. Waarom? Ze vertelt er meer over in deze video. Ook accessoires in dezelfde kleuren schilderen, is een goede truc om rust in huis te halen.

Lees verder onder de advertentie

Groen op zijn gemak

Groen is een fijne en geschikte kleur om binnen met buiten te verbinden. Niet alleen door te kiezen voor een groene zetel of muur, maar ook door de toevoeging van planten in huis. Het is al vaker gezegd, maar planten brengen je interieur echt tot leven en zorgen voor een zacht, groen accent. Cluster je groene vrienden of verspreid ze juist door de ruimte; het werkt overal! Heb je veranderdrang? Vergeet dan dus vooral buiten niet. De make-over in Rotterdam laat zien welk effect je daarmee bereikt.

Schrijf je in!

Heb jij nog een laatste zetje nodig om je muren blauw, geel of roze te verven? Schrijf je in voor onze tweede vtwonen Back to school workshop ‘Durven met kleur’ door vtwonen-stylist Femke Pastijn. In 3 lessen ga je een kleurkaart maken en kleur toepassen in je interieur.

Dit zijn de kleuren volgens Frans, Marianne en Wendy.

Lees verder onder de advertentie