Geel in huis volgens styliste Wendy

beeld vtwonen Beeld

Een make-over vinden wij geen make-over zonder een nieuw kleurtje in huis. Onze stylisten Fietje, Marianne, Frans en Wendy laten zien dat durven met kleur verrassende resultaten op kan leveren. Kortom: met kleur is de toon snel gezet! We zetten een aantal gele make-overs van Wendy voor je op een rij.

Lees verder onder de advertentie

Geel!

Van geel worden wij vrolijk. Jij ook? Pas het eens toe in huis. Geel staat onder andere voor optimisme, zomer en een nieuw begin. Het geeft energie. En hoe fijn is het om elke dag energie te krijgen van je eigen huis? Geel in huis hoeft helemaal niet té heftig te zijn. Je maakt er juist een statement mee. Stylist Wendy ging je voor en zette in Zeewolde en Den Haag de gele toon door kleurvlakken te creëren. Wel kleur, maar niet te overheersend. Als je de kleur vervolgens goed doorvoert in de rest van het huis, schijnt vanzelf het zonnetje en ontstaat er een oase van rust.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Grafisch met geel

Dat geel een aanwezige kleur is, staat als een paal boven water. De kunst is om de balans te vinden. In Zeewolde verft Wendy daarom niet de hele muur geel, maar kiest ze voor een kleurvlak. Dit zorgt voor diepte en geeft de wandkast net dat extra beetje aandacht. Zachtroze en grijs zijn zachte tinten en combineren daarom goed met het harde geel. Het versterkt elkaar. Het is daarnaast een fijne en spannende basis om eindeloos te variëren met grafische vlakken en elementen.

Zonnetje in huis

De make-over in Den Haag schreeuwt zon, zee en strand. Een associatie die geel teweeg kan brengen. Altijd op vakantie in eigen huis. Fijn toch? Door de combinatie van wit, mintgroen én hout oogt het geheel lekker fris. Ben je klaar voor een gele wand? Kies dan voor de wand waar overdag het licht op schijnt. Natuurlijk licht zwakt de kleur wat af en zet ‘m tegelijkertijd ook in het zonnetje. Zo lijkt je ruimte in een oogopslag (nog) lichter.

Schrijf je in!

Heb jij nog een laatste zetje nodig om je muren blauw, geel of roze te verven? Schrijf je in voor onze tweede vtwonen Back to school workshop ‘Durven met kleur’ door vtwonen-stylist Femke Pastijn. In 3 lessen ga je een kleurkaart maken en kleur toepassen in je interieur.

Lees verder onder de advertentie

Dit zijn de kleuren volgens Fietje, Marianne en Frans.