5 creatieve manieren om koffiecups op te bergen

beeld vtwonen Beeld

Er zijn talloze accessoires en handigheden waarmee je de koffiehoek in huis een stuk stijlvoller kunt maken. Het mooiste koffiezetapparaat, de leukste koffiekopjes… maar waar laat je de koffiecups? Ook die kun je onderdeel maken van de keukenstyling. Daarom van ons, voor jou: een lesje koffiecups opbergen in stijl.

Lees verder onder de advertentie

The real deal

Voor de mens die graag gaat voor het echte werk zijn er speciale capsulehouders waarin je je koffiecups handig opbergt. Het voordeel van dit soort houders is dat ze ontzettend gebruikersvriendelijk zijn: met één simpele beweging haal je een koffiecup uit de houder.

Netje

Een handig en supersnel idee is om een netje op te hangen (onder je keukenkastje of aan de muur bijvoorbeeld) met verschillende zakjes waarin je koffiecups kwijt kunt. Het leuke is dat je door het net van gaas heen kunt kijken, waardoor je altijd zeker weet dat je de juiste smaak pakt!

LEES OOK
Opbergen maar! 9 praktische opbergers voor in huis

Lees verder onder de advertentie

Koekjestrommel

Koffiecups opbergen alsof het koekjes zijn? Yes please! Zoals je in de koekjestrommel grabbelt naar een koekje, kun je ook grabbelen naar je favoriete koffie. Je kunt zelf kiezen of je de trommel dicht doet (wat een opgeruimder effect geeft) of open laat (in dat geval kun je ook gaan voor een grote stijlvolle schaal). Wat heeft je voorkeur?

Verschillende opbergers voor verschillende smaken

Woon je met meerdere koffieliefhebbers in huis? Dan drinkt vast niet iedereen zijn koffie hetzelfde. Maar ook als je alleen woont drink je ’s ochtends misschien liever espresso en ’s middags een lekkere caffè lungo. Berg je koffiecups daarom op naar smaak! Dit geeft niet alleen een handig overzicht, het ziet er ook nog eens leuk uit vanwege de verschillende kleuren die de smaken van de cups hebben.

Koffiekopjes

Dat je alleen maar uit koffiekopjes kunt drinken is een mythe. Je kunt ze ook heel goed gebruiken als opberger. Zet bijvoorbeeld drie verschillende kopjes naast het koffiezetapparaat bij elkaar en doe daar drie verschillende smaken koffiecups in. Dit heeft een huiselijke en speelse sfeer.

Lees verder onder de advertentie

Voor de koffieliefhebbers…

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

Inrichting-styling Ergonomische keuken: de beste werkhoogte en efficiënte indeling

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Woonstijlen Zo geef je een klassieke keuken een eigen twist

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

keuken Marokkaanse tegels in de keuken als kleurrijke blikvanger

beeld vtwonen Beeld

keuken Een keuken met bar op de verlanglijst? Dit zijn de mogelijkheden

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: styling Kim van Rossenberg, fotografie Sjoerd Eickmans