We praten je even bij: dit zijn de populairste kleuren van 2021

Kleuren kiezen is zo makkelijk nog niet. Het aanbod is huge en er zijn simpelweg te veel kleuren te mooi. Met welke trendkleuren maken we ons interieur weer helemaal up to date? Dit zijn de populairste kleuren van 2021 en zo pas je ze toe. 

vtwonen 03-2021 woonkamer met neutrale kleuren

Neutrals

Witte muren move over. Als je het dan graag sereen houdt, kies je dit jaar voor nudes en bruintinten. Denk aan linnen, terracotta en zijde en waan je binnen in een oase van sfeervolle warmte en rust. Mix en match natuurlijke woonaccessoires met elkaar gaat is ook helemaal niet moeilijk. Ook een graag geziene gast voor de ton-sur-ton trend.

vtwonen styling 06-2020 pastel zitkamer met schouw

Meer kleur met pastel

Meer van de kleurrijke kant? Dan passen trendy pastelkleuren in jouw straatje. Van lila tot pastelgeel: zo zacht dat het bijna knuffelbaar wordt. Of letterlijk zoals bij dit heerlijke zachtroze sofabed. Los in te zetten in een eyecatching item of te combineren als speelse tegenhanger. 

populairste kleuren van 2021

Poedertje hier, poedertje daar

Vergelijkbaar met de zachte pasteltinten, maar toch net even anders: poederkleuren. Muted down kleuren met een lichtgrijze zweem zijn dit jaar niet weg te denken uit het interieur. Van kinderkamer tot hal: deze kleuren kun je overal inzetten. Ze zijn ook perfect voor een romantische look.

populairste kleuren van 2021

Vijftig tinten…

Een kleur waar je echt alle kanten mee op kunt: grijs. Een koele tint waarmee je naast rust ook een stoere of chique look kunt creëren. Denk beton en marmer. Niets voor niets al jaren een veelvuldig toegepaste kleur voor het interieur en ook dit jaar niet weg te denken. 

vtwonen 04-2021 | opgeruimde kamer met velours gele bank en gordijn als scheidingswand

Als een juweel

Waar de andere populairste kleuren van 2021 aan de lichte kant blijven, kun je met deze kleurcategorie knallen. Juweelkleuren (juweltints) of te wel de kleuren van edelstenen maken dit jaar hun entree. Denk aan donkerblauw, saffier, smaragdgroen of dieprood zoals een robijn. Ideaal voor de hotel chic look.

LEES OOK
Zó haal je de trendkleur blauw in huis

nog meer: wooninspiratie