Met naald en draad: 5x DIY met stof

beeld vtwonen Beeld

Ben jij graag met je handen bezig en laat je zo nu en dan de creatieve geest in je los? Dan zijn deze vijf DIY’s je op het lijf geschreven. Ga aan de gang met lappen stof, naald en draad en maak de leukste creaties van textiel met 5x een DIY met stof.

Lees verder onder de advertentie

Lamp it up

Uitgekeken op een lampenkap? Dan hoef je natuurlijk niet meteen een nieuwe lamp te kopen. Je kunt ‘m namelijk ook van een nieuwe look voorzien door alleen de kap te vervangen. Passen en meten: twee onmisbare stappen om een lamp opnieuw te bekleden. Gebruik vilt om een stoere look te creëren. Zelf aan de slag? Bekijk de klusvideo voor meer instructies.

LEES OOK
Geef textiel makkelijk een ander kleurtje met textielverf

Tafeltje dekje

Voor een chic gedekte tafel hoef je niet alles uit de kast te trekken. Een prachtige tafelloper is voldoende om de benodigde finishing touch te geven. Deze unieke tafelloper dient als een kunstzinnig canvas voor elk diner. Enne… natuurlijk maak je extra indruk als je zegt dat je deze DIY met stof gewoon zelf gemaakt hebt. Score!

Lees verder onder de advertentie

Voor de kleintjes

Dit vrolijke knuffelkonijn maak je in 5 stappen van een oude wollen deken of een restje meubelstof. Leuk voor op het bed of op een kastje in de kinderkamer.

Tafellinnen

Zwoele zomeravonden, gezellig tot laat op de avond tafelen. Met een paar meter transparant linnen zorg je voor een zomerse sfeer, zowel binnen als buiten. Of je nu een warme houten tafel hebt of een strak exemplaar met metalen onderstel, meer dan een paar meter linnen heb je niet nodig om van welke stijl dan ook over te gaan naar een zomerse zen-sfeer. Doordat het linnen half transparant is, voorkom je dat het geheel te massief overkomt en behoud je het gevoel van licht, lucht en ruimte. Zo maak je zelf tafellinnen in een zomerse sfeer.

LEES OOK
Kinderkamer interieurtrends die van 2021 een feestje maken

Lees verder onder de advertentie

Plant in de zak

Ook helemaal fan van linnen? De eenvoud die het uitstraalt zorg voor een mooi, rustgevend effect. Het is ruw, maar speels tegelijk. Je ziet als het licht er doorheen valt nog net het raster en de handvatten van deze plantenmand. Letterlijk puur natuur, deze combinatie van linnen plantenpotten en levend vergrijsd groen. Je maakt deze eenvoudige plantenzak supersnel!

Lees ook

beeld vtwonen Beeld

diy Do it yourself: verweerde spiegel met vintage look

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

diy Meubels bouwen met betonblokken: zo doe je dat

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

diy DIY: roomdivider van latten

beeld vtwonen Beeld

diy Aan de slag met 5 kerstslingers en -hangers van koffiefilters

Lees verder onder de advertentie

Bron: beeld: vtwonen 09-2016 | Styling Moniek Visser | Fotografie Sjoerd Eickmans