DIY: tafellinnen voor een zomerse sfeer

beeld vtwonen Beeld

Zwoele zomeravonden, gezellig tot laat op de avond buiten tafelen. Met een paar meter transparant linnen zorg je voor een zomerse sfeer, zowel binnen als buiten.

Lees verder onder de advertentie

Tafellinnen

Of je nu een warme houten tafel hebt of een strak exemplaar met metalen onderstel, meer dan een paar meter transparant linnen heb je niet nodig om van welke stijl dan ook over te gaan naar een zomerse zen-sfeer. Doordat het linnen half transparant is, voorkom je dat het geheel massief overkomt en hou je het gevoel van licht, lucht en ruimte. Vandaar óók de stoffen doorkijklamp.

Dit heb je nodig

  • transparant linnen

Zo maak je het

Meet de diepte, hoogte en breedte van de tafel op. Neem het een beetje ruim, zodat je de hele tafel kunt bedekken tot aan de grond, met nog voldoende stoflengte extra rondom voor een mooi nonchalant effect. Drapeer de stof over de tafel: randjes afwerken is niet nodig.

Lees verder onder de advertentie

Productinformatie

Hanglamp Ufo Mischa gris, spijlenstoel Milk, spijlenbank Duo, witte met katoen beklede eetkamerstoel Ghost van Gervasoni, houten krukje, grijsgroen shirt van Yaya, wit schildpaddoosje Areaware (It’s Loft). Vaas (Nijhof). Mokjes Nordic Sand, borden Nordic Sand (Broste Copenhagen). Witgeverfde legertafel (Combitex). Groene glazen coupes van de kringloopwinkel. Overig privébezit.

Bron: vtwonen 09-2016 | Styling Moniek Visser | Fotografie Sjoerd Eickmans