Landelijk wonen anno 2018? Dat doe je zo!

Denk je bij landelijk wonen meteen aan een theepot op tafel en modderige laarzen aan de achterdeur? Je hebt het niet helemaal mis: rustieke elementen liggen nu eenmaal aan de basis van het landelijke interieur. Maar het kan ook anders. Het rustieke wordt anno 2018 aangevuld met elementen van buitenaf – van dicht bij huis tot over de landsgrenzen heen. Hoe? We leggen het je uit. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Binnen wordt buiten

Gooi die deuren maar open, want dit jaar halen we het beste van de boerenbuiten naar binnen. Laat je gaan met all things green om je woning zo botanisch mogelijk aan te kleden. Van cactussen tot sanseveria’s en grote kamerplanten: alles kan, zolang jij ze maar op tijd water weet te geven.

Weet je nog, die keer?

Souvenirs zijn dé manier om je woning een verhaal te laten vertellen. Elk stuk is uniek en neemt je mee terug naar die fantastische reizen die je de afgelopen jaren hebt gemaakt zonder dat je het huis hoeft te verlaten. Stel je favoriete stukken trots tentoon en ga tijdens je volgende trip zeker op zoek naar hét souvenir der souvenirs om je verzameling te vervolledigen.

Pure materialen

De landelijke woonstijl gaat altijd terug naar haar roots. Laat de eenvoud terugkomen in pure materialen zoals onbewerkt hout, ambachtelijk aardewerk en sfeervol rotan. Kleed je woning aan met accenten van zacht linnen en authentiek porselein om de gezellige en ambachtelijk sfeer te omarmen.

Natuurtinten

Die pure materialen combineren het allermooist met frisse en natuurlijke kleuren. Wat de basis betreft, kan je tinten van katoen en linnen nabootsen en kraakwit vermijden: dat kan namelijk te clean overkomen. Ga liever voor een variant als gebroken wit en blijf weg van felle contrasten. De natuur nog nét wat meer in huis brengen doe je met schakeringen als grijsblauw en zacht groen.

Zin om de landelijke woonstijl in huis te halen?

Ben jij klaar om die landelijke invloeden in huis te halen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wandel in de toonzaal van Meubelen Verberckmoes door de landelijke inspiratiebox en laat je inspireren! Je kan deze én vijf andere stijlboxen ook zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’.

Shoppen in de landelijke stijl

Alles verkrijgbaar bij Meubelen Verberckmoes.

Doe de test

Toch nog niet helemaal overtuigd of een landelijk interieur wel bij je past? Doe hier de test en ontdek welke woonstijl jou op het lijf geschreven is.

Win, win, win!

Wil je jouw woning ook een frisse start geven? Doe mee met onze wedstrijd en maak kans op een inspiratiebox van Meubelen Verberckmoes t.w.v. 7500 euro of één van de vijf cadeaubonnen van € 500. Veel succes!

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes
nog meer: De woonstijl die bij je past