De soft contourstijl geeft zachte vibes aan je interieur

De soft contourstijl is een nieuwe, populaire stroming in interieurland. Denk daarbij aan zachte, ronde, glooiende vormen. Ronde vormen eisen een prominente plek op in deze interieurstijl en ook qua kleur is deze stijl erg rustig. Je ziet het vaak in Scandinavische interieurs terugkomen, al is de soft contourstijl ook in Spanje, Italië en zelfs New York aan een opmars bezig. (In samenwerking met Meubelen Verberckmoes)

Soft Contour inspiratiebox - Meubelen Verberckmoes

Ga voor oudroze, zacht roze en donkerrode tinten om contrast te

bieden

Ronde, vriendelijke vormen

Wie soft contour zegt, zegt eenvoud, zachtheid en ronde vormen. Een teveel aan roze bestaat in deze soft contour stijl niet. Ga voor oudroze, baby roze en donkerrode tinten om contrast te bieden. Softe kleuren die in elkaar overlopen werken ook heel goed. 

Mooie, ronde kussens, eenvoudige plaids en schattige koffiemokken in zachte kleuren. Wie houdt van speels en lief, zal helemaal in de wolken zijn met de soft contour inspiratiebox van Meubelen Verberckmoes. Met producten als roze zetels, vaasjes met seizoensbloemen, geschetste tekeningen aan de muur zit je in deze stijl steeds goed. Soft contour straalt gezelligheid en warmte uit, da’s de kerngedachte van deze stijl. 

Soft Contour inspiratiebox - Meubelen Verberckmoes - zachte vormen

Zin om de soft contourstijl in huis te halen?

Wandel in de toonzaal van Meubelen Verberckmoes door de soft contour inspiratiebox en laat je inspireren! Je kunt deze én de vijf andere stijlboxen zien in ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’. En extra leuk: heb je een must-have item gespot in de inspiratiebox? Je kan alles hier online shoppen.

Doe de test

Nog niet zeker of een soft contour interieur bij jou past? Doe de test en ontdek welke woonstijl op jouw lijf geschreven is.

Bron: in samenwerking met Meubelen Verberckmoes

nog meer: De woonstijl die bij je past