Zwanger? Tips en ideeën voor de babykamer

beeld vtwonen Beeld

Bij het krijgen van een baby komt veel kijken. Een belangrijk punt is het inrichten van de babykamer. Wij geven je hieronder een aantal handvatten, tips en ideeën voor de inrichting van de babykamer.

Lees verder onder de advertentie

Babykamer Checklist

Een overzichtelijke lijst voor alle benodigdheden voor de babykamer is onmisbaar. Hier vind je meer over de babykamer checklist. Hierin vind je alle meubels, accessoires en textiel voor de babyuitzet. Houd deze erbij wanneer je online of op pad gaat om te shoppen. Zo kan je niets vergeten!

Babykamer inrichten

Voordat je de babykamer kan verven en meubels en accessoires gaat kopen, moet je een idee hebben van de inrichting. Welk kleurenpalet wil je hanteren, wat voor accessoires vind je leuk en welke babykamer meubels kies je? Ideeën voor kleuren voor in de babykamer vind je in het artikel over kleurinspiratie voor de babykamer.

Babykamer verven

Bij het verven van de babykamer komt nog wel wat kijken. Je moet onder andere rekening houden met de soort verf en je moet voldoende luchten voordat je kindje erin kan slapen. Want alle dampen moeten de kamer uit zijn. Meer van dit soort tips vind je in het artikel zwanger en verven.

Lees verder onder de advertentie

Een veilige babykamer inrichten

Er wordt van alles ontwikkeld om het huis zo veilig mogelijk te maken voor kinderen. Denk aan deurklemmen, raambeveiligers en ledikantverkleiners. Bij Babypark hebben ze een uitgebreid assortiment aan veiligheidsmiddelen.

Tips en ideeën in je mailbox

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Babypark en je ontvangt regelmatig handige tips, inspirerende ideeën, trends en de nieuwste producten voor in de babykamer in je mailbox. Schrijf je nu in!