Baby uitzetlijst

beeld vtwonen Beeld

Jullie verwachten binnenkort jullie eerste kindje. Een spannende periode waarin alles nieuw is. Allerlei vragen spelen door je hoofd. Maar vergeten we niet iets heel belangrijks? Als geheugensteuntje gebruik je de Baby uitzetlijst. Handig om te checken of je écht alles in huis hebt voor de kleine.

Lees verder onder de advertentie

Baby uitzetlijst

De Baby uitzetlijst is een handig overzicht van wat je nodig hebt voor een pasgeboren kindje. Denk bijvoorbeeld aan een wieg en wipstoeltje, maar vergeet ook een babyfoon en spuugdoekjes niet. Wij Jonge Ouders heeft een handige Baby uitzetlijst gemaakt. Zo kun je zorgeloos het moederschap tegemoet gaan.

Opa & Oma

Jullie zijn helemaal in de wolken met jullie kindje, maar jullie ouders zijn minstens zo trots op hun kleinkind. Zij willen jullie kleine graag bewonderen en misschien wel af en toe oppassen. Dan kun je iedere keer alle spullen meenemen, maar het is veel handiger als zij ook wat basisspulletjes in huis hebben. Prenatal heeft hieraan gedacht. Behalve de complete Baby uitzetlijst die je hier kunt vinden, staat er ook een handige Opa & Oma uitzetlijst op de website. Handig bij Prenatal is dat je de spullen gelijk kunt kopen in de Prenatal webshop.

Goede doel

Jullie kindje wordt al wat groter en je hebt de spulletjes van de baby uitzetlijst niet langer nodig. Als je spulletjes uit het kraampakket over hebt, kun je deze geven aan vrienden die een kindje verwachten of houden voor als jullie nog een kindje willen. Is dit beide niet het geval? Denk dan aan Stichting Baby Hope. Zij zamelen dergelijke spullen in om vrouwen in Afrika te helpen met hun baby uitzet.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Goed Begin