Kleurinspiratie babykamer en kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dus zoveel smaken! De een wordt enthousiast van een hele kleurrijke baby- of kinderkamer. Terwijl een ander meer houdt van wit en natureltinten. Ontdek wat jouw smaak is en combineer bijpassende meubels en accessoires. Hieronder vind je de nodige kleurinspiratie voor jouw babykamer of kinderkamer.

Lees verder onder de advertentie

Kleurinspiratie babykamer en kinderkamer

De trends op het gebied van interieur veranderen continu. Hierdoor is het aanbod aan woonspullen enorm uitgebreid. Want wat vorig jaar hip was, kan de komende jaren ook nog heel goed. Er komen alleen steeds meer trends bij.

Mintgroene babykamer

Op het moment is de kleur mintgroen voor in de babykamer een echte trend. Hiermee krijg je een frisse kamer die zowel voor jongens als voor meisjes geschikt is. Onmisbaar in een mintgroene kamer is het mintgroene ledikantje van Kidsfactory. Het bedje heeft een hele chique maar eigentijdse uitstraling.

Kleur en inrichting babykamer

Veel mensen kiezen ervoor om de basismeubelen van de babykamer rustig te houden. Je gaat bijvoorbeeld voor een strakke, witte meubelset en voegt kleuren naar keuze toe met accessoires en decoraties. Hierdoor kan je straks makkelijk van stijl of kleur wisselen als je kindje iets groter wordt, want je hoeft alleen maar de decoratie aan te passen. De basis blijft staan.

Lees verder onder de advertentie

Een witte basis

Bij Babypark ben je aan het juiste adres als het gaat om mooie, witte meubelsets. Hier vind je kwaliteitsmeubelen van merken zoals Stokke, Kidsfactory en Kidsmill. Lees in het artikel over kleuren voor de babykamer welke kleurenpaletten je kunt toepassen met een witte meubelset als basis.

De laatste kleurtrends

Meld je aan voor de Babypark nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste kleurtrends voor in de baby- en kinderkamer. Schrijf je nu in!

Bron: Babypark

Lees verder onder de advertentie