Met deze borden steel je de show aan tafel

Een goed gedekte tafel begint bij het juiste servies. De belangrijkste speler in dit spel is zonder twijfel het bord. Het lijkt een simpele aankoop waar je niet al teveel aandacht aan hoeft te besteden, maar uitpakken mag! De tijd van de simpele, witte ronde borden is inmiddels echt wel voorbij. Deze borden mogen gezien worden.

vtwonen | mooiste servies |  borden shoppen

Aan tafel!

De gezelligste avonden (en natuurlijk ochtenden en middagen) beleef je vaak aan tafel. Borrelen, napraten of juist uitgebreid ontbijten: we krijgen er maar geen genoeg van. Dit gegeven zetten we dan ook maar al te graag wat kracht bij door stijlvol servies uit te kiezen. De basis van iedere mooie serviesset is het bord en het is het dan ook zeker waard om goed over je aankoop na te denken.

De stijl

Het ene bord is de andere niet… En er is zo veel keuze dat we ons kunnen voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, laat je niet afleiden door de enorme keuze en kijk vooral jouw stijl. Klassiek? Ga dan voor een bord van glas of met een patroon of reliëf. Juist een strak en modern interieur? Kies voor zwart servies of platte witte borden. Op zoek naar een mediterraanse stijl? Dan kun je kiezen voor borden in aardetinten of andere kleuren.

Vintage

Sla de kringloop niet over in je zoektocht! Nieuwe borden hoeven niet veel geld te kosten. Bij de kringloop zijn altijd wel serviessets te koop voor een prikkie. Als er geen complete set is, kun je ook nog altijd verschillende borden bij elkaar zoeken en mixen. Zo wordt het een heel persoonlijk servies.

nog meer: Wooninspiratie