Deze wasmanden zijn én handig én stijlvol

beeld vtwonen Beeld

Een wasmand is onmisbaar in huis is. En niet één, nee het liefst heb je meerdere exemplaren om het wasgoed meteen op kleur te kunnen sorteren. Natuurlijk wil het oog wat, zeker als de wasmand in het zicht staat. Daarom hebben we een aantal handige wasmanden uitgezocht die niet alleen mooi, maar ook nog stijlvol zijn. Wordt het wassen toch nog leuk – oké, bijna dan.

Lees verder onder de advertentie

Makkelijk wasje

Handige wasmanden mogen in een druk huishouden niet ontbreken. Het heen en weer slepen van wasgoed moet je jezelf nou eenmaal zo makkelijk mogelijk maken, zeker als de wasmachine meerdere keren per week of zelfs per dag draait. Dan wil je wasmanden die je fijn kunt vastpakken en overal kunt neerzetten.

LEES OOK
In 5 stappen naar een clean washok

Lees verder onder de advertentie

Het oog wil ook wat

Wasmanden die in het zicht staan, wil je natuurlijk zo stijlvol mogelijk hebben. Anders kan het een doorn in het oog zijn en de sfeer in een ruimte verpesten. Waszakken met leuke designs of een mooie mand met deksel, een wasmand hoeft echt niet lelijk te zijn. Sommige wasmanden zijn zelfs zo mooi, dat je ze ook gewoon ter decoratie kunt gebruiken of plaids en kussens er in kunt opbergen.

LEES OOK
De wasmachine schoonmaken is makkelijker dan je denkt

Lees verder onder de advertentie

Was in the box

Wasboxen zijn ideaal als je veel was te verwerken hebt in een week. Of als je veel verschillende soorten wasgoed hebt. In zo’n handige wasbox past namelijk veel meer dan in de meeste wasmanden. In makkelijke vormen, zodat ze makkelijk naast of zelfs op elkaar te plaatsen zijn. Ook praktisch als je de luxe hebt van een wasruimte in huis. En met een clean design nog stijlvol ook.

Bron: vtwonen september 2015 | Fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | Styling en ontwerp Marieke de Geus

Lees verder onder de advertentie