Zo vind je voor elke klus de juiste vakman

Een to do-list vol klusjes maar twee linkerhanden? Geen nood. Wie liever niet zelf aan de slag gaat, zoekt gewoon een vakman met ervaring, net als vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine in ‘Een frisse start met vtwonen’. Wij leggen je uit hoe. (In samenwerking met jaimy by Belfius)

Een oplossing op maat

Geen ongewenste verfspetters of vervelende splinters voor jou: nee, jij doet een beroep op een deskundige. Voor alle niet-zo-handige Harry’s onder ons is er jaimy, een platform waarop je makkelijk en snel een vakman vindt die aan je wensen voldoet. Geen dagenlange zoektocht naar de ideale partij, maar een op maat gemaakte offerte van een specialist in een aantal simpele clicks.

Zo vonden vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine bijvoorbeeld drie vakmannen om hen bij te staan tijdens de tweede make-over van ‘Een frisse start van vtwonen’. In de kleine, verouderde badkamer van Lukas en Katrien legde een loodgieter de fundamenten voor hun moderne droombadkamer, de muren en hoge plafonds van hun prachtige herenhuis werden van een nieuw laagje verf voorzien door een schilder en voor hun speelse toogje werd een schrijnwerker ingeschakeld. Zo konden de stylisten zich volledig toeleggen op wat ze’t beste doen: de inrichting en styling van het nieuwe huis!

Van loodgieterij tot glaswerken

Klusplatform jaimy brengt je in contact met ervaren professionals uit jouw buurt. Of dat nu voor schilderwerken, loodgieterij, glaswerken of zelfs een uit de hand gelopen DIY-idee is: you name it, they do it. Je ontvangt op basis van jouw opgegeven klus een aantal duidelijke offertes en beslist daarna zelf door wie je de opdracht laat uitvoeren. Tevreden? Dan geef je je mening op de website, om zo je omgeving ook op de hoogte te brengen van je nieuwe favoriete klusjesman- of vrouw!

Bron: in samenwerking met jaimy by Belfius | Make-over door Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie: Jonah Samyn | Uit: ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 2

nog meer: TV