Verhuisplannen? Met deze schoonmaaktips kom je thuis in een spic en span huis!

Net zoals slapen in versgewassen lakens is verhuizen naar een extreem proper huis zalig. Je nieuwe stekje een stevige poetsbeurt geven voor je erin trekt is geen overbodige luxe. Met onze schoonmaaktips woon je binnenkort in een spic en span huis! En heb je nog tijd over voor een portie me-time. (In samenwerking met Philips)

SpeedPro Max Aqua Philips

4x schoonmaaktips

Verhuizen brengt veel rommel, stof en vuil met zich mee. Om een vliegende start te maken in je nieuwe huis, kuis je best op voorhand alle kamers en alle kasten. Zo stop je al je spullen meteen in propere kasten en hoef je na je verhuis niet nog eens je hele huis schoon te maken. Met deze schoonmaaktips kom je al een heel eind:

  • Laat alle rommel thuis

We houden graag veel dingen bij. Spullen die we vaak gebruiken, objecten die niet meer nuttig zijn en stof vangen in de kast en dan heb je nog de pure rommel. Laat alle spullen die je het afgelopen jaar geen joy brachten, achter. Zo verhuis je alleen maar je essentiële spullen en ziet je nieuwe huis er niet meteen ontploft en rommelig uit wanneer je er intrekt. Win-win.

  • Eerst afstoffen, dan stofzuigen en dweilen

Stof eerst af en kuis daarna pas. Zo blijven er na het dweilen geen vervelende stofhopen liggen. Met een microvezeldoek stof je het beste af. Moeite om je hoge kast af te stoffen of om verdwaalde vuiltjes uit je radiatoren te verwijderen? Met je haardroger blaas je in no time het stof weg. Ga daarna met de Philips SpeedPro Max Aqua door je huis. Je kunt ermee stofzuigen én dweilen in één beweging. Voor je het weet is je hele huis piekfijn in orde en klaar om ingericht te worden.

  • Maak stapels

Breng orde in je chaos door stapels te maken. Een stapel tijdschriften, een stapel vuile was, een stapel afwas, een stapel speelgoed. Met stapels structureer je je opruimproces. Zo hoef je niet 20 keer heen en weer te lopen om speelgoed op te bergen, ruim je kamer per kamer op en breng je al je vuile was in 1 keer naar je wasmachine. Handig, overzichtelijk en supersnel.

  • Maak gebruik van technologische snufjes

Wil je je nieuwe stekje nog sneller helemaal spic en span maken? Dan is een technologisch snufje zoals de Philips Speedpro Max Aqua een echte aanwinst. Je vangt er 3 vliegen in een klap mee: je poetst zowel parket, laminaat als tegels tegelijkertijd droog én nat en met een simpele klik maak je het mondstuk los om het tapijt te stofzuigen. Met de kleine turboborstel verwijder je ook hardnekkig vuil uit meubilair, zoals stoelen en zetels. Jawel hoor, da’s de natte droom van iedereen die houdt van een proper huis en extra tijd.

Dankzij de innovatieve technologie die Philips in deze draadloze steelstofzuiger integreerde, spaar je een hoop tijd. Een krachtig 360 graden mondstuk dat langs alle kanten en bij elke beweging vuil opzuigt en een uniek stofzuig- en dweilsysteem maakt van de Philips Speedpro Max Aqua een van je favoriete huishoudapparaten. Want je vangt meer vuil op, in minder tijd. Zo heb jij het perfecte excuus om tijd vrij te maken voor de dingen die je écht graag doet, zoals alle afleveringen van ‘Een frisse start met vtwonen’ bingewatchen bijvoorbeeld.

Helemaal in schoonmaakmodus? Met deze poetstips en deze verrassende opruimtip van Marie Kondo kun je nog een tijdje doorgaan.

Bron: in samenwerking met Philips | Beeld: Philips

nog meer: TV