Provencaals wakker worden aan de kust

Als alleenstaande mama van twee is een goede nachtrust voor Nathalie essentieel. In de vierde aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ toverden stylisten Ozanne en Guillemine haar appartement om tot een Provencaals paradijs aan zee. De landelijk vakantiesfeer werd in elke ruimte doorgetrokken, ook in de slaapkamer. (In samenwerking met Beter Bed)

Bed & breakfast

Van de relaxte atmosfeer tot de landelijke woonstijl en de charme van de lokale wijnteelt: Nathalie verloor jaren geleden haar hart aan de Provence. Nu ze klaar is voor een nieuwe start na een moeilijke periode, wil ze dan ook niets liever dan die ongedwongen Zuiderse sfeer in haar nieuwe appartement aan de kust. Met dat idee in het achterhoofd, kleedden vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine de verschillende ruimtes van Nathalie’s nieuwe stekje aan met rustige kleuren, authentieke elementen en subtiele verwijzingen naar haar favoriete streek. In de slaapkamer gingen de stylisten voor een warme look, vergelijkbaar met die van de ondergaande zon. Door de gebalanceerde mix van hout, zandtinten, geel en pastel, waan je je niet in een Oostendse slaapkamer maar in een gezellige bed & breakfast in Zuid-Frankrijk. Missie geslaagd!

Cocoonen

De inrichting van een slaapkamer begint met een goedgekozen bed. Om de zonnige sfeer van de Provence te benadrukken, werd gekozen voor een gele boxspring van slaapspecialist Beter Bed. Een gewaagde maar geslaagde keuze. Het vrolijke exemplaar is een echte eyecatcher die perfect in de ruimte past. De vtwonen stylisten kozen voor een boxspring die volledig gepersonaliseerd kan worden. Zo heb je zelf precies in hand hoe jouw droombed eruit gaat zien: van hoofdbord tot poot en bekleding. De ergonomische matrassen worden afgetopt met een comfortabele topmatras en het zachte beddengoed in zandtinten is heerlijk om nog even in te cocoonen. Zo wordt Nathalie als een goed uitgerust zonnetje in huis wakker!

Over Beter Bed

In een bed van Beter Bed slaap je op twee oren. De slaapspecialist viert dit jaar haar 35-jarig jubileum en opende al meer dan 1000 winkels. De succesformule kenmerkt zich door haar uitgebreide assortiment, hoge kwaliteit en verregaande service met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je kan er terecht voor een grote collectie slaapkamerbenodigdheden: van bedden en boxsprings tot matrassen, bedbodems, slaapkamermeubels en bedtextiel.

Bron: in samenwerking met Beter Bed | Make-over door Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie: Jonah Samyn | Uit: ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 4

nog meer: TV