vtwonen

Een frisse start met vtwonen: onze tv-partners

In ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ helpen we 8 koppels en gezinnen zonder zorgen verhuizen naar hun nieuwe huis. En dat is niet alles: wij trakteren hen op een interieur dat helemaal past bij hun woonstijl. Niet alleen de vtwonen stylisten zorgen voor deze prachtige metamorfoses, ook onze partners bezorgen de bewoners een stressloze verhuis én laten hen helemaal verliefd worden op hun nieuwe woonst. We stellen onze sponsors daarom graag aan je voor!

BerryAlloc

Laminaat, parket of vinyl: voor welke vloer ga jij? Wat de keuze ook zal zijn, het resultaat zal altijd verbluffen met een vloer van BerryAlloc. Daarnaast heb je ook gekozen voor een groene vloer, want bij BerryAlloc wordt milieubewustheid hoog in het vaandel gedragen. Wie kiest voor een vloer van BerryAlloc, kiest voor een stijlvolle vloer die in elk interieur past.

Histor

Prachtige muren als eindresultaat, maar ook een aangenaam & duurzaam schilderproces? Dat is de missie van Histor, een van de grootste ontwikkelaars van verf en coatings in Nederland en België. Bekijk zeker de verftips op hun website om van je muren echte kunstwerkjes te maken.

Lucide

Verlichting speelt een belangrijke rol in de inrichting van je huis en dat hebben ze goed begrepen bij Lucide. Lucide ontwerpt mooie én functionele verlichting voor zowel binnen als buiten. Zo kan zelfs je tuin baden in het mooiste licht! Iedere woonstijl wordt bovendien verzorgd: je vindt er zowel landelijke, minimalistische als Scandinavische verlichting.

Passe Partout

Passe Partout is een Belgisch bedrijf dat al bijna 20 jaar meubels ontwerpt. Ieder meubelstuk wordt ontworpen in België en gemaakt in Europa. Met meubels van Passe Partout zit je zeker goed: door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan je meubels een lange tijd mee én zien ze er prachtig uit.

Swiss Sense

Wist je dat je ongeveer 1/3 van je leven doorbrengt in bed? Daarom zet Swiss Sense sterk in op kwalitatief slaapcomfort. Ook de vormgeving moet niet onderdoen: door te kiezen voor een boxspring van Swiss Sense, heb je meteen een echte eyecatcher in je slaapkamer staan. Door het gebruik van duurzame materialen ben je er bovendien zeker van dat je bed lang zal meegaan. Sweet dreams!

Tende

Tende-designers creëren unieke raamconcepten. Ze denken na over je interieur, spelen met stoffen en materialen, dirigeren licht en schaduw. Want meer nog dan decoreren, willen ze een sfeer creëren waarin jij je thuis voelt. En dat doet Tende graag samen met jou. De tende-designers komen met plezier bij je langs of begeleiden je graag in één van de showrooms. Bekijk hun creaties en maak een afspraak voor jouw persoonlijk raamconcept.

Tenzo

Wil je mooi Scandinavisch design in je huis? Bekijk dan zeker eens de collectie van Tenzo. Sinds 1934 ontwerpt en bouwt dit Zweedse bedrijf minimalistisch design met verbluffende details. Ze werken daarvoor samen met verschillende Zweedse ontwerpers. En om een Tenzo-item te scoren hoef je niet ver te gaan: in België kan je terecht bij verschillende verkooppunten.

Twizzi

Twizzi is een uniek matchingplatform voor al jouw klusjes. Wil jij een fris kleurtje in je keuken? Plaats het op Twizzi en een vakman zal binnen 20 minuten reageren om het klusje uit te voeren. Jij kan zelf kiezen met welke vakman je in zee gaat. Zo zal je klusje altijd vol vertrouwen en door een professional worden uitgevoerd.

Upstairs Traprenovatie

‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first step’, dat is het motto bij Upstairs traprenovatie. Wanneer je trap gerenoveerd wordt door Upstairs, mag je er zeker van zijn dat de klim naar boven een plezierige zal zijn. Door hun jarenlange ervaring kan Upstairs vrijwel elke trap van een nieuw jasje voorzien,  zonder hak- en breekwerk én binnen één dag, met materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Velux

Velux is dé expert op het gebied van dakvensters en lichttoepassingen. Wil je van je zolderruimte een woonruimte maken of wil je je oude dakraam vervangen? Velux biedt voor iedere vraag een oplossing. Ook innovatie blijft niet achterwege: zo ontwikkelden ze recent een gebogen platdakvenster zodat zelfs je plat dak voorzien kan worden van een Velux.

Meubelen Verberckmoes

Meubelen Verberckmoes is een echt familiebedrijf, en dat voel je. De persoonlijke aanpak en de focus op inspiratie, advies en beleving is altijd gebleven, ondanks de groei van het bedrijf. Wil je een gezellige maar stijlvolle thuis creëren voor je gezin? Dan ben je bij Meubelen Verberckmoes aan het juiste adres voor de mooiste meubels en persoonlijk interieuradvies.

Verhuizingen DAC

Verhuizen brengt veel stress met zich mee. Verhuizingen DAC staat daarom klaar om jouw verhuiszorgen weg te nemen en om de verhuis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door de jarenlange ervaring kennen de verhuizers alle kneepjes van het vak. Verhuis je naar het buitenland? Geen zorgen! Ook buiten de landsgrenzen kan je rekenen op de diensten van DAC.

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard is een autoriteit op het gebied van geweven meubelen, die verkocht worden over de hele wereld. Je kan terecht bij verschillende verkooppunten in België en in het buitenland. Om het succes uit te breiden, lanceerden ze in 2014 Vincent’s Garden, een collectie met tuinmeubelen, en Atelier N/7, een experimentele lijn. En dat vinden wij geweldig, want hoe meer Vincent Sheppard in ons interieur, hoe beter!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties