4x wanddecoratie met een onverwachte twist

Wanneer de vloer gelegd is, de muren geschilderd zijn en de meubels hun plekje hebben gekregen, is het tijd om het plaatje af te maken met wanddecoratie. Ben jij op zoek naar een uniek item om je interieur mee te vervolledigen? Dan is een van deze opties vast iets voor jou. (In samenwerking met IXXI)

1. Een vleugje vaderlandsliefde

Beginnen doen we met een leuk nieuwtje: expert in wanddecoratie IXXI lanceerde onlangs een capsulecollectie in samenwerking met vijf Belgische en één buitenlandse artiest. Onder meer Eva Mouton, Wouter Struyf en Joe Dynamite brengen elk op hun eigen manier een ode aan Antwerpen. Ook grafittikunstenaar SMOK en designer Eltipo geven hun eigen draai aan de lichtstad. Ga je voor een cartoonistische look? Laat je dan inspireren door de kleurrijke stukken van Eva Mouton. Wil jij het MAS ook in jouw woonkamer zien schitteren? Kies dan voor de grafische print van artiest en IXXI-resident Bo Lundberg. Wil je het gele goud van de lichtstad aan je muur vereeuwigen? Haal dan de smakelijke frietjesprint van Paul Fuentes in huis. Voor elke Antwerpenaar én niet-Antwerpenaar wat wils. Ontdek de volledige collectie hier.

2. 24 x feest

Nu we aftellen naar kerst, is de adventskalender actueler ooit. Bij IXXI kan je de dagen tot Kerstmis wegtikken met behulp van een kleurrijke adventskalender. Elke dag draai je één van de 24 kaarten met cijferopdruk om, zodat je net voor kerstavond eindigt met een collage van knappe illustraties. Zo begint het feest al 24 dagen op voorhand! Is de advent afgelopen? Berg de adventskalender dan netjes terug op, om hem jaar na jaar met evenveel liefde terug uit te pakken.

3. Zeg het met…

De piepkleine badkamer van Hanne en haar huisgenoten uit ‘Een frisse start met vtwonen’ werd opgevrolijkt met de kaarten uit de vtwonen quotebox van IXXI, exclusief verkrijgbaar bij vtwonen.be. Ozanne en Guillemine combineerden verschillende boxen en voorzagen de muur zo van de spreuk ‘How long a minute is, depends on which side of the bathroom door you’re on’. Een leuze die staat als een huis, zeker in een woonst met vier jonge co-housers.

4. Anti-verveling

Wie z’n interieur graag af en toe van sfeer verandert, vindt zeker z’n gading in de dubbelzijdige wanddecoratie van IXXI. De kaarten uit die collectie worden op beide zijden van een tekening voorzien, waardoor afwisselen makkelijker is dan ooit. Ben je even uitgekeken op die ene print? Draai hem dan gewoon om; zo geef je jouw interieur een leuke nieuwe twist. Een handig én budgetvriendelijk systeem, want je haalt met één aankoop twee originele afdrukken in huis.

Bron: in samenwerking met IXXI | Beeld: IXXI en ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 7

nog meer: TV