3x de ideale kraan voor jouw keuken

Tegenwoordig kun je je keukenkraan afstemmen op je persoonlijke levensstijl en een exemplaar kiezen dat écht past bij jouw huishouden. Voor optimaal comfort én een milieubewuste keuken. Wonen er bij jou fervente theedrinkers, liefhebbers van bubbels, of een echte keukenprins(es)? Welke kraan staat jouw gezin op het lijf geschreven? (In samenwerking met GROHE)

Kraan – GROHE Blue Home (GROHE). Witte hanglamp en vaas (HKliving), houten stoel (Vincent Sheppard). Zwarte stoel (privébezit).

De standaard

Standaard in elke keuken is een keukenmengkraan die onmiddellijk koud water kan aanbieden, en warm water zodra het opgewarmd is. Maar vandaag de dag kun je een pak meer functies van jouw keukenkraan verwachten. Kies er een die aansluit bij jouw leefstijl, voor ultiem gebruiksgemak.

Kraan – GROHE Red Duo (GROHE).

Een kraan die onmiddellijk kokend water serveert kan je tijd en ruimte

besparen

Voor een warm gezin

Drink jij ’s ochtends nog vlug een tasje thee voor je naar het werk vertrekt? Of sta je dagelijks achter de kookpotten? Dan bespaart een kraan die onmiddellijk kokend heet water kan serveren, zoals de GROHE Red DUO, je heel wat tijd en ruimte in de keuken. Omdat je minder lang hoeft te wachten tot het water kookt, verlaagt zo’n kraan ook nog eens je energieverbruik. Gezinnen met kinderen hoeven niet op hun hoede te zijn. Dit soort kranen zijn uitgerust met een kinderslot dat het kokend heet water achter slot en grendel houdt.

Voor een bruisend huishouden

Sommige mensen houden nu eenmaal meer van bubbels. Om bewuster om te springen met al dat flessenwerk bestaan er ondertussen al heel wat alternatieven. Van persoonlijke frisdrankmachines tot kranen die het mogelijk maken om gefilterd bruisend water te tappen. Die laatste besparen je daarbovenop ruimte in de koelkast, waardoor je er meer boodschappen in kwijt kunt. De GROHE Blue Home kraan uit de make-over van Melissa en Koen geeft hen bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een simpele druk op de knop te kiezen uit gekoeld niet-bruisend, licht bruisend of bruisend water, zodat iedereen water kan drinken zoals hij het wil, rechtstreeks uit de kraan.

Met een simpele druk op de knop kies je uit niet-bruisend, licht bruisend of

bruisend water

Kraan – GROHE Blue Home (GROHE).

Voor de flexibele keukenprins(es)

De echte chef koks onder ons houden van een grote, diepe spoelbak om hun groenten in te wassen. Maar een vaste kraan heeft vaak moeite om elk hoekje van zo’n spoelbak schoon te sproeien. Dan komt een kraan met een flexibele kop als geroepen. De nieuwste modellen van de GROHE Blue home kraan bevatten bijvoorbeeld een uittrekbare sproeier met twee aparte waterwegen, zodat je naast gefilterd drinkwater ook ongefilterd water kunt tappen om in alle gemak de afwas te doen.

Kraan – GROHE Blue Home (GROHE). Witte vaas (HKliving).

Over GROHE

GROHE is wereldwijd marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceert GROHE producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt. De kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid draagt GROHE hoog in het vaandel om je overal en altijd “Pure Freude an Wasser” te bieden. De GROHE Blue en Red kranen kun je ook in Mono-versie kopen, zodat je je bestaande kraan kunt houden en toch kunt genieten van extra functies zoals gekoeld, gefilterd, bruisend of kokend water.

Bron: in samenwerking met GROHE | Hoofd styling Marjan Godrie, Styling Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie Jonah Samyn | Uit: ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 3, aflevering 5

nog meer: TV