Raamdecoratie op maat: 3 opties

Raamdecoratie op maat is er voor elk raam: van rechthoekig en standaard tot oversized en schuin. Wil jij je de aankleding van je woning tot in het laatste detail zelf bepalen? Dan is raamdecoratie op maat iets voor jou: volledig afgestemd op jouw stijl en jouw behoeften. (In samenwerking met Heytens)

Voor elk formaat

In de eerste aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ ruilden Loes en Kim hun krappe noodwoning in voor een hoeve met grote, brede ramen. Zowel de grote raampartij in de eetkamer als de metershoge glaswand in de turnzaal moest van passende raamdecoratie worden voorzien. Bij Heytens kozen vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine de ‘Hoboken’ glasgordijnen uit de Architect-trendcollectie. Die bedekken de volledige oppervlakte van het raam, maar laten wel nog steeds gezellig licht binnen. Bovendien zijn ze door hun innovatieve textuur een tof alternatief voor klassieke voilegordijnen.

De hoogte in

Het nieuwe herenhuis van Lukas en Katrien is een echt pareltje. Het Antwerpse ochtendlicht komt er binnen door hoge, smalle ramen: knap, maar niet evident om met raamdecoratie te bekleden. Ozanne en Guillemine kozen voor op maat gemaakte horizontale jaloezieën waarmee het jonge koppel makkelijk kan reguleren hoeveel licht ze binnenlaten. Er werd gewerkt met extra brede horizontale lamellen. Door die toegevoegde dikte voelt de smalle woonkamer van Lukas en Katrien meteen een stuk ruimer aan.

Inkijk monitoren

Lies en Matthias verhuisden naar een gezellig rijhuis in Lier. Zij willen voldoende daglicht in de keuken zonder op privacy in te boeten. Ozanne en Guillemine kozen daarom voor horizontale jaloeziën op verschillende hoogtes. Daarmee kan je spelen en schuiven, zodat je zelf volledig in de hand hebt welke delen van je ramen bedekt zijn. Bovendien worden de jaloezieën op het raam geplaatst, waardoor je deze nog steeds makkelijk kan openen en sluiten.

Over Heytens

Ben je op zoek naar raamdecoratie op maat? Doe dan een beroep op een specialist als Heytens. Al 40 jaar zijn zij hét aanspreekpunt voor al je raamdecoratie- en verduisteringsmogelijkheden. In hun brede aanbod van op maat gemaakte decoratie ga jij op zoek naar de stijl die perfect bij je past. Bij vragen kan je altijd terecht bij hun team van ervaren consulenten.

Bron: in samenwerking met Heytens | Make-over door Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie: Jonah Samyn | Uit: ‘Een frisse start met vtwonen’, seizoen 2, aflevering 1aflevering 2 en aflevering 3

nog meer: TV