vtwonen

Terugblik op de make-over van Loes en Kim

Loes en Kim bijten de spits af van het tweede seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’. Tijdens de renovatie van hun hoeve bivakkeerde het koppel samen met hun kinderen in een noodwoning in de tuin. De vreugde was dan ook groot toen het gezin na de make-over eindelijk kon intrekken in hun afgewerkte huis. Benieuwd hoe vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine de make-over aanpakten? Ontdek het in deze video.

Meer over de make-over van Loes en Kim

Heb je in de aflevering iets gespot dat ook in jouw interieur past? Hier vind je een overzicht van alle gebruikte producten. Wil je de kleurrijke DIY van deze aflevering zelf eens uitproberen? Hier leggen Ozanne en Guillemine uit hoe ze de stoeltjes van dochters Lita en Nine een nieuw leven gaven. Wil je het hele gezin graag wat beter leren kennen? Hier stellen we hen voor. De volledige aflevering kan je hier herbekijken!

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Sophie Steverlynck op 5 november 2018 om 00:35

Waw, wat een schitterend resultaat! Hele toffe look! Ik zou zó graag willen weten welke bakstenen bij de verbouwing werden gebruikt (oa muur turnhoek).

>

ameliederycke op 5 november 2018 om 08:14

Dag Sophie. Aangezien stylisten Ozanne en Guillemine enkel voor de inrichting hebben gezorgd, kunnen we je helaas niet vertellen welke bakstenen bij de verbouwing werden gebruikt.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties