vtwonen

Aflevering 5: de make-over van Liesa en Claus

Spannende tijden voor twintigers Liesa en Claus. Ze nemen afscheid van Hotel Mama én gaan voor het eerst samenwonen in hun eigen stek in Roeselare. Het enige probleem: al hun spaarcenten zitten in de renovatiewerken… vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine komen dus als geroepen om de inrichting op zich te nemen. Het herenhuis krijgt een klassieke make-over in een modern jasje, tot grote vreugde van Liesa en Claus. Het resultaat en alle productinformatie ontdek je hieronder. Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. De volledige aflevering kan je hier herbekijken.

De zithoek

De eetkamer

De lounge

De trap

Bekijk alle producten van de shop uit aflevering 5 hier. Ontdek nog meer foto’s van de gerenoveerde trap en de voordelen van een trapleuning hier. Wil je de klassieke woonstijl ook bij jou thuis integreren? Lees dan dit artikel.

Een frisse start met vtwonen

Het past in het rijtje ingrijpende gebeurtenissen in je leven: verhuizen. Er komt van alles bij kijken en elke helpende hand is welkom. In ons tv-programma ‘Een frisse start met vtwonen’ kun je elke zaterdag om 16.20 uur op VTM (2017) zien hoe we een gezin helpen verhuizen en maken we van hun nieuwe woning een echt droomhuis. Mét hulp van verhuisheld Sieg en vtwonen stylisten én zussen Ozanne en Guillemine.

Make-over Ozanne en Guillemine | Fotografie Jonah Samyn

Producten uit dit artikel

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Hilde op 29 november 2017 om 11:54

Knap !

Shop suggesties

Inspiratie suggesties