Aflevering 8: de make-over van Ivo en Valerie

In de laatste aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ gingen vtwonen stylistes Ozanne en Guillemine aan de slag in de droomwoning van Ivo en Valerie en hun 5 kinderen. Ze maakten er een gezellig familiehuis van, waar iedereen zich thuis voelt. De complete make-over met productinformatie ontdek je in dit artikel. Bekijk ook de video waarin Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. De volledige aflevering kan je hier herbekijken.

De woonkamer

De zithoek

De eetkamer

De keuken

De hal

Alle items uit onze shop vind je hier.

Make-over Ozanne en Guillemine Mertens | Fotografie Jonah Samyn

nog meer: TV

Reacties:

Van Bockstal Ann op 20 december 2017 om 08:58

Zou leuk zijn moesten jullie hier bij ons ook eens zouden langskomen . Door gezondheidsredenen van mijn partner is er nog niets gebeurd van schilderwerk en interieur .

Jammer dat te horen Ann! Het tv-programma gaat echter over verhuizen, dus dan vrees ik dat je voor seizoen 2 niet in aanmerking komt. Wat een mogelijkheid is, is een klusjesdienst inhuren zoals Twizzi, om bepaalde klusjes toch gedaan te krijgen. Veel beterschap voor je partner en fijne feestdagen!

Liliane Bosmans op 20 december 2017 om 20:57

ik zou hier ook graag aan mee willen doen zou dit mogelijk zijn ? dank u Liliane

Dag Liliane, je kan je inschrijven voor het tweede seizoen van ‘Een frisse start met vtwonen’ via deze link: http://www.vtwonen.be/inschrijven.

patricia op 21 december 2017 om 08:32

Goedemorgen,
Gisteren genoten van de (voorlopig) laatste aflevering 8 van jullie programma.
Nu ben ik betoverd door het interieur van Ivo en Valérie.
Eén vraagje : waar kan ik de keukentafel bekijken (probitex?). Er staat Meubelen Verberckmoes maar als ik op de site kijk, is er nergens zo'n tafel afgebeeld. Kunnen jullie mij helpen aub?
Alvast hartelijk bedankt voor een antwoordje, groetjes, Patricia

Dag Patricia, wanneer je de eettafel niet op de website van Meubelen Verberckmoes vindt, contacteer je hen best eventjes rechtstreeks. Contactinfo kan je hier vinden: https://www.verberckmoes.be/contact/contacteer-ons/. Hopelijk vind je de eettafel snel!

patricia op 21 december 2017 om 15:58

Hallo,
Heb reeds contact opgenomen met Verberckmoes en alle inlichtingen over de tafel ontvangen!
Toch bedankt voor de vlugge reactie!
Groetjes, Patricia