Herbekijk aflevering 4 van ‘Een frisse start met vtwonen’

Jarenlang volgde Nick partner Stig doorheen Europa, maar nu het koppel bijna een adoptiekindje mag verwelkomen, zijn ze klaar om zich te settelen in Berlaar. Nick overzag maandenlang de werken aan hun nieuwbouw vanuit het huis van z’n schoonouders terwijl Stig pendelde tussen België en het zonnige Israël. Dat leverde Nick langs de buitenkant z’n droomwoning in landelijke stijl op, maar vanbinnen was het nog zoeken om ook Stigs voorkeur voor strak en modern terug te laten komen. Lukte het Ozanne en Guillemine om het wereldse koppel thuis te doen voelen in het grauwe België? Je ziet het hier!

Momenteel blokkeert Youtube de inhoud van deze video door copyright issues op de muziek. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ben je razend benieuwd naar de verhuis van Nick en Stig? Herbekijk aflevering 4 van ‘Een frisse start met vtwonen’ voorlopig online via VTM GO, of kijk mee naar een van de herhalingen op Vitaya, elke woensdag om 12:00 en zaterdag om 19:30.

Meer over de make-over van Nick en Stig

Heb je tijdens de aflevering iets gezien dat ook in jouw interieur past? Hier vind je een overzicht van de gebruikte producten. Wil jij ook een kofferkast op wieltjes? Lees hier de volledige werkbeschrijving.

Een frisse start met vtwonen, elke dinsdag om 20:40 bij Vitaya.

nog meer: TV