Herbekijk aflevering 3 van ‘Een frisse start met vtwonen’

De knus ingerichte woning in Scandinavische stijl van Elke en haar twee kinderen bleek niet bestand tegen de komst van Herbert en zijn drie zonen. Het nieuw samengesteld gezin kocht een grotere woning wat verderop in Oudsbergen en liet het over aan Ozanne en Guillemine om voor een gezellig – maar ook opgeruimd – interieur te zorgen, waar het gezin met z’n allen kan thuiskomen na enkele woelige jaren. Het resultaat: een warme cocon met soft contour en basic stijlelementen. Heb je de aflevering gemist? Hier herbekijk je ‘m!

Op dit moment blokkeert Youtube de inhoud van deze video door copyright issues op de muziek. We proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ben je razend benieuwd naar de verhuis van Elke en Herbert? Herbekijk aflevering 3 van ‘Een frisse start met vtwonen’ voorlopig via VTM GO.

Meer over de make-over van Elke & Herbert

Heb je tijdens de aflevering iets gezien dat ook in jouw interieur past? Hier vind je een compleet overzicht van alle gebruikte producten terug. Wil je je eigen inspirerende lamp met quote knutselen? Hier bekijk je de volledige werkbeschrijving.

Een frisse start met vtwonen, elke dinsdag om 20:40 bij Vitaya.

nog meer: TV