vtwonen

Herbekijk aflevering 1 van 'Een frisse start met vtwonen'

Zij wou pastel en hout, hij kiest eerder voor een no-nonsensestijl. Met behulp van de stylisten kregen Tom en Ellen hun droominterieur! Heb je de allereerste aflevering van ‘Een frisse start met vtwonen’ gemist? Dan heb je geluk, want je kan ‘m hier bekijken!

Meer lezen

Benieuwd waar je de items van de make-over kan vinden? De complete make-over met productinformatie ontdek je hier! Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten. Zelf aan de slag om die leuke wandkastjes te knutselen? De werkbeschrijving vind je hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Mertens josiane op 13 januari 2019 om 19:25

Waarom is niet een keer zoiets doen voor mensen die het financieel net iets moeilijker hebben zou hier zelfs aan willen meewerken mvg josiane

>

ameliederycke op 14 januari 2019 om 08:36

Dag Josiane. Het concept van het programma is jammer genoeg dat je moet verhuizen om een beroep te kunnen doen op ons vtwonen verhuisteam.

>

Katrien Mathei op 3 november 2017 om 07:07

Dit is super mooi zo simpel maar toch brengt het zoveel warmte en en gezelligheid ! Precies waar ikzelf ook al heel lang naar opzoek was ????????????
Mag ik misschien de nummers van de kleuren verf ? ☺️

>

stefanievandenneste op 3 november 2017 om 10:04

Hey Katrien, leuk om te horen dat jij ook fan bent van het interieur van Tom en Ellen! Je kan de nummers van de verf in de lijst met productinformatie terugvinden: https://www.vtwonen.be/tv/een-frisse-start-met-vtwonen/make-over-tom-ellen/ Hier kan je zien welke kleur er gebruikt is, opgesomd per ruimte. Groetjes, vtwonen

>

Covemaeker Syl op 31 oktober 2017 om 22:45

Prachtig gedaan dames . Het blauw ...helemaal mijn smaak . Nu ik de eerste aflevering heb gezien ben ik benieuwd naar meer ...veel meer .

>

Ayla Noe op 2 november 2017 om 09:57

Leuk dat te horen!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties