vtwonen

Aflevering 8: Ivo en Valerie verhuizen naar Zoersel

Ivo en Valerie verhuisden jaren geleden naar een huis dat dichter bij de school en de hobby’s van hun vijf kinderen lag. Gedaan met alle kilometers en welkom rust! Maar de heimwee naar hun oude huis bleef. Stiekem willen ze allemaal terug naar het huis waar ze ooit hun hart verloren. En nu is het zo ver: ze gaan terug!

ivo valerie een frisse start met vtwonen

7 stijlen onder 1 dak

Met spijt in het hart verlieten Ivo (52) en Valerie (51) drie jaar geleden het huis dat ze vanaf de eerste steen eigenhandig hadden gebouwd. Het koppel verkaste naar een woning op een boogscheut van de scholen en hobby’s van hun vijf kinderen. Hoewel met deze weloverwogen beslissing de rust in huis terugkwam, bleef de heimwee naar hun oude huis knagen. Toen de huurders uit hun oude huis trokken en dat opnieuw leeg kwam te staan, sloeg de twijfel toe. Uiteindelijk hakt het gezin unaniem de knoop door om hun hart te volgen en terug te keren naar het huis van hun dromen.

Met vijf oudere kinderen in huis kan Sieg tijdens de verhuis wel op een paar helpende handen rekenen, maar het betekent ook dat ze vijf keer zoveel moeten sleuren. Ook vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine komen dankzij Ivo en Valerie voor een fikse uitdaging te staan. Hoewel ze al dertig jaar goed overeenkomen, blijken hun smaken erg ver uiteen te liggen, met als enige raakpunt hun liefde voor de natuur. Het resultaat van hun jarenlange meningsverschillen is een stijlloos compromis in de interieurinrichting. Na dertig jaar wordt het nu echt wel tijd dat het droomhuis van Ivo en Valerie eindelijk hun enige echte thuis wordt.

 

Of de stylistes erin slagen een compromis te vinden waar het hele gezin zich goed bij voelt, zie je zaterdag 24 februari 2017 om 16.20 uur in ‘Een frisse start met vtwonen‘ op VTM.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties