Aflevering 8: Carolien en Carlo verhuizen naar Ruiselede

Paardenliefhebbers Carolien en Carlo verhuizen van hun oude huurappartement naar een huurwoning enkele straten verderop. De grootste troef van hun nieuwe stekje? De aangrenzende weide met paarden!

Helemaal hun eigen stijl

Tussen Carolien (54) en Carlo (46) klikte het meteen toen ze elkaar zo’n 15 jaar geleden leerden kennen op een paardenrace. Toch sloeg de vonk pas 9 jaar na de ontmoeting over. Omdat ze beiden al een eerste huwelijk achter de rug hadden, koos het koppel in eerste instantie voor een LAT-relatie, maar na 4 jaar zetten ze toch de stap om samen te wonen. Carolien liet al haar spullen achter – op een tafeltje van haar grootmoeder na – en trok bij Carlo in. De meubelen in Carlo’s appartement koos hij ooit samen met z’n zus uit. Maar nu de paardenliefhebbers verhuizen naar een ruimer huurhuis met tuin (die grenst aan een paardenweide!), willen ze het eindelijk volledig naar eigen smaak inrichten: landelijk met industriële accenten. Hun vertrouwen in vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine is groot: ze krijgen carte blanche. En daar is het creatieve duo maar al te blij mee!

Het resultaat?

Benieuwd of Carolien en Carlo hun landelijke woonstijl zullen bevestigen bij het bezoek aan de inspiratieboxen? Verhuisheld Sieg en het team zet ondertussen alles op alles om de spullen van Carolien en Carlo van het appartement naar hun nieuwe huis te verhuizen. Ontdek het resultaat in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 18 december om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV