Aflevering 7: Stéphanie en Simon verhuizen naar Melsele

Stéphanie (30) en Simon (34) kochten zes jaar geleden een oude, te renoveren woning. Bij gebrek aan budget om tijdens de verbouwingen iets te huren, plaatsten ze een stacaravan op vier meter van hun huis. Een tijdelijke oplossing die ze nu met veel plezier vaarwel zeggen. Aan onze stylisten om hen doorheen het laatste deel van de renovatie te loodsen: de inrichting.

Tussen de ezels

Dit geeky ingenieurskoppel woont al sinds september 2018 in een piepkleine stacaravan in de tuin van hun toekomstige thuis, samen met hun geadopteerde ezels Wilhelm Röntgen en Marie Curie, en een rommelcaravan waarin ze hun spullen stockeren. Nu het renoveren er bijna opzit, kunnen ze het zigeunerbestaan eindelijk vaarwel zeggen. Geen moment te vroeg. Na maanden zonder enige luxe, kan Stéphanie niet wachten om in een lekker warm bad te springen. Het liefst nog voor de koude winter uitbreekt. Wie beter dan ons verhuisteam om hen een handje toe te steken! Stéphanie en Simon zijn op zoek naar een ruw, industrieel interieur, maar zijn ook helemaal fan van steampunk. Stylisten Ozanne en Guillemine weten niet precies wat dat inhoudt, maar gaan geen uitdaging uit de weg.

Het resultaat

Sieg heeft deze week z’n handen vol met een wel erg zware verhuis. Ondanks al die spullen, zijn er slechts enkele écht belangrijk: een oude mijnlamp en helm die Simon van Stéphanie haar grootvader kreeg, en de boekencollectie van Stéphanie. Slagen Ozanne en Guillemine erin om dat vleugje steampunk toe te voegen? Ontdek hier het resultaat.

Fotografie Jonah Samyn

nog meer: TV