Aflevering 7: Hanne verhuist met drie vrienden naar Kortrijk

Durfal Hanne liet zich door de verkoop van haar huurwoning niet uit het lood slaan: ze zocht en vond een pand waarin ze met drie vrienden kan co-housen. En medebewoners Margot, Stijn en Sander zijn ‘met hun gat in de boter gevallen’, want Hanne wil ook dat zij zich volledig thuisvoelen in het nieuwe interieur. Aan vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine om er een knap en samenhangend geheel van te maken!

4 woonstijlen onder 1 dak

Toen de huisbaas van jeugdwelzijnswerker Hanne (23) en haar toenmalige co-housers het spijtige nieuws bracht dat het pand verkocht werd, schoot de prille twintiger meteen in actie. Terugkeren naar het ouderlijk nest was geen optie, op haar eentje gaan wonen ook niet. Na wat scrollen, botste ze op een huis net buiten het centrum van Kortrijk met plaats voor zichzelf en drie vrienden. Impulsief als ze is, bracht ze na het bezoek meteen een bod uit… en de rest is geschiedenis. Hanne vond al snel na de aankoop drie vrienden die co-housen wel zagen zitten: Margot, Sander en Stijn.

Het wordt dit keer een echte uitdaging voor vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine, want Hanne vindt het enorm belangrijk dat iedereen zich helemaal thuis voelt in de nieuwe woning. Gelukkig zijn zowel Hanne als haar co-housers helemaal into een ‘bohemian’ interieur met veel groen. Ook over de indeling zijn ze het eens: de woonkamer moet vooral een gezellige plek zijn waar ze samen kunnen chillen.

Het resultaat?

Terwijl verhuisheld Sieg begint met dozen pakken, focussen Ozanne en Guillemine zich op de indeling en inrichting van de nieuwe woning. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek het in ‘Een frisse start met vtwonen’, op dinsdag 11 december om 20.35u op Vitaya.

Foto: Jonah Samyn

nog meer: TV