Aflevering 7: Caroline en Patrick verhuizen naar Oostende

Caroline en Patrick willen na jarenlang hard werken eindelijk van het leven genieten. Met vier van de vijf kinderen uit huis verkochten ze hun te grote villa en willen ze nu verhuizen naar een compacter appartement in Oostende. Maar hoe begin je aan een verhuis met zo’n grote inboedel?

Van villa naar appartement aan zee

Patrick (52) en Caroline (48) hebben als hardwerkende zelfstandigen amper nog een streepje ademruimte in hun agenda. Nu hun vier oudste kinderen uit huis zijn, blijven ze met dochter Emma (8) achter in een veel te groot huis dat veel onderhoud vraagt. Hun riante villa met uitgestrekte tuin geeft hen uiteindelijk zoveel kopzorgen dat ze een drastische beslissing nemen. In de hoop de rust te vinden waar ze allebei hard aan toe zijn, ruilen ze van de ene dag op de andere de boerenbuiten in voor een kuststad en kopen een appartementje in Oostende. Maar het wordt al gauw duidelijk dat dit verstrekkende gevolgen heeft voor een groot deel van hun inboedel. De meubels van hun oude huis zijn niet bepaald op maat van een klein appartement… Het is moeilijk kiezen welke spullen meegaan naar het nieuwe appartement, en welke ze moeten achterlaten.

Siegfried moet wellicht wat minder sleuren tijdens de verhuis, maar voor de vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine is de uitdaging niet eenvoudiger. Want hoe kleiner de bewoonbare oppervlakte, hoe creatiever de oplossingen die ze uit hun hoed moeten toveren bij de inrichting ervan.

Lees meer

Het resultaat van de make-over vind je hier. Ontdek alle producten uit aflevering 7 hier. Bekijk ook de video waarin stylistes Ozanne en Guillemine uitleggen hoe ze deze make-over aanpakten.

nog meer: TV